En

Advokat bolighandel

 

Din sikkerhed for en tryg handel

 

Det er en stor beslutning at købe en bolig, og der er både store følelser og mange penge på spil. Søger du rådgivning hos en uvildig boligadvokat, får du juridisk tryghed i hele processen, så du ikke løber ind i ubehagelige overraskelser.

 

Bolighandel er noget de færreste giver sig i kast med mere end et par gange i løbet af livet, og det er store summer, der flyttes frem og tilbage i banken – og det er familiens fremtidige liv, der er på spil. For hvad nu hvis noget går galt? Hvis du løber ind i uforudsete udgifter eller hvis boligen ikke er, som du havde forventet?

Hos eBoligadvokat anbefaler vi altid en advokat til bolighandel. En uvildig rådgiver der er på din side, og som ved, hvad du skal kigge efter, inden du underskriver en købsaftale. Det er din sikkerhed for en tryg handel.

 

 

Boligadvokat med tryk på BOLIG

Når du skal finde den rette advokat til din bolighandel, kan du med fordel vælge én, der er certificeret af Danske BOLIGadvokater – det er din garanti for 100% uafhængig rådgivning.

Der er mange advokater på markedet, og flere af dem tilbyder at hjælpe ved bolighandel, men hvis du vil have den absolut bedste service, skal du vælge én, der har specialiseret sig inden for området. En advokat der arbejder med bolighandel på daglig basis og som har mange års erfaring med at nærstudere købsaftaler, lokalplaner, servitutter og alt, hvad der ellers følger med, når drømmeboligen skal købes.

Husk advokatforbeholdet

I langt de fleste tilfælde kontakter køber en advokat i bolighandel efter, at drømmehjemmet er fundet. Det er faktisk muligt at tage boligadvokaten med i jagten på den helt rigtige bolig allerede i de indledende faser, og det kan også være en god idé, hvis du er utryg ved at kigge på boliger og i særdeleshed ved at underskrive en købsaftale. Alternativet er, at du underskriver købsaftalen og efterfølgende kontakter advokaten, og så er der én ting, du SKAL huske: advokatforbeholdet.

Et advokatforbehold skrives ind i købsaftalen, og med det i hånden kan du rådføre dig med en boligadvokat efter, at aftalen er underskrevet. Hvis vedkommende finder alvorlige fejl og mangler ved boligen, kan du komme ud af handlen uden, at det koster dig de obligatoriske 1% af købssummen. Er manglerne mindre graverende, kan det give anledning til et nedslag i prisen eller til at sælger udbedrer dem, før købsaftalen kan godkendes.

Vil du undgå at købe katten i sækken, når du handler bolig, er der altså ingen vej udenom advokaten.

Nyttig info