En

Køberrådgivning

Køberrådgivning advokat & køberrådgivning pris

 

Uvildig køberrådgivning: Få en tryg bolighandel!

Boligkøb er en stor beslutning, og når du først har forelsket dig i drømmeboligen, kan det være svært at gennemgå de enkelte dokumenter med kritiske øjne. Som professionel og uvildig køberrådgiver hjælper vi dig trygt gennem købsprocessen.

 

Der er mange ting, du skal være opmærksom på, når du handler bolig, og som meningmand kan det være svært at få det fulde overblik over sagens mange aspekter. Som regel står du med en tilstandsrapport, en elinstallationsrapport, et energimærke, en købsaftale, adskillige bilag og en lang række drømme og bekymringer for fremtiden.

Med køberrådgivning fra en advokat, eBoligadvokat, får du fuld juridisk tryghed, så du kan købe dit drømmehjem uden at frygte de mange faldgruber, der ofte er forbundet med en bolighandel.

 

Køberrådgivning pris


Ring på telefon
31 20 24 24
Pris inkl. moms
4.950-7.250 kr

Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

  • Billede-id på alle parter.
  • Adresse på ejendommen.
  • Overtagelsesdato.
  • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
  • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
  • Købesum.
  • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

Sikker mail:

faelles@eboligadvokat.dk

Køberrådgivning i detaljen

Der er mange ting, du skal være opmærksom på, når du handler bolig, og som meningmand kan det være svært at få det fulde overblik over sagens mange aspekter. Som regel står du med en tilstandsrapport, en elinstallationsrapport, et energimærke, en købsaftale, adskillige bilag og en lang række drømme og bekymringer for fremtiden.

Med køberrådgivning fra eBoligadvokat får du fuld juridisk tryghed, så du kan købe dit drømmehjem uden at frygte de mange faldgruber, der ofte er forbundet med bolighandel.

 

Vi følger dig hele vejen

Boligdrømmen starter som regel med søgen på nettet og et eller flere besøg hos en ejendomsmægler. Du kan med fordel inddrage eBoligadvokat som din køberrådgiver allerede i den indledende fase, da vores mange års erfaring på området kan give dig et bedre indblik i det marked, du ønsker at handle på. Jo før vi kommer ind over, jo mere kan vi give dig valuta for pengene.

Har du allerede fundet din drømmebolig, er det ikke for sent at henvende dig; vi kan sagtens komme ind i forløbet herfra. Hvis du har mulighed for det, kan du lade os gennemgå sagens dokumenter, inden du byder, så du har en realistisk idé om, hvor meget boligen reelt er værd.

Er boligjagten på sit højeste, kan du være nødsaget til at underskrive en købsaftale, inden du har snakket med din boligadvokat. Det er ikke noget problem, så længe du husker at få indført et advokatforbehold; det er nemlig din mulighed for at trække dig fra aftalen uden omkostninger, hvis det viser sig, at der er uforudsete fejl og mangler ved boligen.

Som din køberrådgiver følger vi dig hele vejen frem til købsprocessen er afsluttet, og det er dig, der bestemmer, hvornår vi skal på banen.

 

Køberrådgivning: Hvad får du for pengene?

Har du eBoligadvokat ved din side, når du handler bolig, får du uvildig og professionel rådgivning med udgangspunkt i dine interesser. Vi er uafhængige af andre spillere på markedet og modtager derfor ikke provision af hverken sælger, realkreditinstitutter, banker eller lignende – og det er din sikkerhed for en grundig rådgivning. Det er dig og din handel, der er i centrum.

Du bestemmer selv, hvornår i købsprocessen du ønsker køberrådgivning, men for at gøre det nemmest for dig har vi samlet vores ydelser i boligpakker som indeholder alt det du har behov for ifm. dit boligkøb; det giver dig det fulde overblik over pris og services.

Som din køberrådgiver består vores arbejde i at gennemgå købsaftalen og samtlige bilag i handlen ned til mindste detalje. Efterfølgende gennemgår vi sagen sammen, så du får det fulde overblik over fordele og ulemper, lokalplaner, servitutter og andre forhold, der kan spille ind på din oplevelse af boligen fremadrettet. Finder vi frem til eventuelle forbehold eller ønskede ændringer i forhold til den oprindelige købsaftale, udarbejder vi en advokatskrivelse og sender den til sælger sammen med en ny købsaftale.

Først når begge parter har godkendt købsaftalen på ny, er handlen afsluttet.

Herefter skal udbetalingen deponeres hos mægler, ligesom der skal stilles bankgaranti og handlen skal berigtiges. Som boligadvokat og køberrådgiver varetager eBoligadvokat al nødvendig korrespondance med både sælger/mægler og bank, så du kan læne dig tilbage og glæde dig til at få nøglerne til dit nye hjem.

 

Certificeret BOLIGadvokat

Hos eBoligadvokat har vi valgt at blive certificeret BOLIGadvokat gennem Danske BOLIGadvokater. Det har vi, fordi vi ønsker et gennemsigtigt marked, hvor kunden er i centrum, og hvor køberrådgivning foregår med udgangspunkt i den enkelte kunde.

At være Certificeret Boligadvokat betyder, at vi er underlagt en række advokatetiske regler, der blandt andet sikrer dig uvildig og uafhængig rådgivning, løbende orientering om sagen og faste priser uden skjulte ekstraomkostninger. Samtidig tilbyder vi dig et gratis online formøde, hvis du vil mærke kemien, inden du vælger køberrådgiver, og så arbejder vi ud fra devisen ingen handel, ingen regning – du skal altså ikke betale, hvis handlen ikke går igennem.

Prisen for certificeret køberrådgivning afhænger af boligen, du ønsker at købe. Er det en andelsbolig, koster det 4.950 kr., mens det koster 7.250 kr., hvis du skal købe et hus, en ejerlejlighed eller en projektbolig – og der kommer ingen skjulte gebyrer. Husk dog, at dit skøde skal tinglyses af staten, og prisen på det kommer udover prisen for køberrådgivning; staten opkræver 1.660 kr. i fast tinglysningsafgift samt et tillæg på 0,6% af købesummen.

 

Hvem er eBoligadvokat?

Vi ved, at boligkøb er en stor ting. Sandsynligvis er det din største økonomiske udgift nogensinde, men det er ikke bare det. Med boligkøbet følger også en masse modsatrettede følelser, hvor glæde og bekymring ligger på førstepladsen. Forventningens glæde blandet med bekymringen for om noget går galt.

Som køberrådgiver er det vores opgave at give dig tryghed i handlen, og den tryghed starter med tillid.

Og tillid starter med gennemsigtighed.

eBoligadvokat er en advokatvirksomhed, der arbejder med faste priser og stor tilgængelighed. Du får en fast boligadvokat tilknyttet din sag, og du er velkommen til at henvende dig med alskens spørgsmål; store som små. Ofte vil du kunne fange os uden for de officielle åbningstider, hvis det er nødvendigt, og hvis ikke, vender vi altid tilbage hurtigst muligt. Det er ikke traditionel advokatskik, men vi ved, at det betyder noget for dig.

Vi tilbyder dig en sikker og tryg bolighandel gennem professionel køberrådgivning, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Samtidig har vi skåret helt ind til benet, når det kommer til pris, så du kan få den hjælp, du har brug for, uden at blive ruineret.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål til køberrådgivning, ønsker du at møde din kommende køberrådgiver eller vil du bare gerne vide lidt mere om vores ydelser, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan udfylde kontaktformularen nedenunder, ringe eller skrive en e-mail, så vender vi tilbage med svar indenfor kort tid. Vælger du eBoligadvokat som din køberrådgiver, sørger vi for at gøre din sag enkel og overskuelig for dig, så du ved præcis, hvad du går ind til, når du underskriver købsaftalen.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.

Fra kl.    Til kl.


Privatlivspolitik

Boligadvokat 4