En

Sitemap

Sitemap

 

eBoligadvokat

 eBoligadvokat er et landsdækkende advokatfirma som har valgt at specialisere sig inden for bolighandel og ejendomshandel. Vi hjælper vores klienter med en tryg bolighandel igennem boligrådgivning, ved køb og salg af bolig, til en fast og meget konkurrencedygtig pris. Vi arbejder naturligvis med konceptet “Ingen handel, ingen regning”. Dvs skulle handlen af en eller anden årsag ikke blive til noget, så tager vi ikke noget får den ydelse vi har ydet under forløbet. Vi kalder det fuld tryghed.

 

Boligadvokat priser

 Se priserne for vores boligrådgivningspakker samt andre relevante ydelser. Vores priser ligger i den lave ende men det er uden at gå på kompromis med kvaliteten – Vores anmeldelser taler for sig selv ! Kort og godt – så får du hos eBoligadvokat fuld valuta for pengene.

 

Boligrådgivning v. køb af hus – Se hvad den komplette boligrådgivningspakke ved køb af hus indeholder og prisen herpå. Med vores boligrådgivningspakke får du hele pakken til en fast lav pris, uden nogle økonomiske overraskelser.

 

Boligrådgivning v. køb af ejerlejlighed – Står du og skal købe ny ejerlejlighed, så klik ind her. Vi tilbyder en komplet rådgivningspakke til kæbet af din nye ejerlejlighed. Prisen er lav, og du har ikke råd til at lade vær´.

 

Boligrådgivning v. køb af andelsbolig – Står du overfor et køb af en andelsbolig, så læs mere om vores komplette pakke til boligrådgivning ved køb af andelslejlighed.

 

Boligrådgivning v. køb af sommerhus

 Vi tilbyder boligrådgivning hvis du skal købe et sommerhus. Læs mere om hvad i har behov for samt prisen.

 

Boligrådgivning v. køb af projektbolig

 Står du og skal købe en ny bolig med henblik på at sælge den videre senere, så læse mere omkring boligrådgivning ved køb af projekbolig/Projektsalg her.

 

Skøde

 Et skøde er et et bevis for at man ejer en ejendom. Dvs, den person som er skrevet ind med navn heri, står som ejer. Du kan læse mere om skøde her samt de forskellige typer for skødepakker som vi tilbyder.

 

Skøde ejendomshandel

 Man kan få udarbejdet flere forsklelige skøder afhængig af ens situation. Skal du købe en ny bolig, så kan du her læse mere omkring uadarbejdelse og tinglysning af skøde ved ejendomhandel.

 

Skilsmisseskøde

 Er du en den uheldige situation at du skal skilles eller flytter fra din samlever, så skal du have ændret skøde, således at den som i har aftalt bliver fjernet fra skødet og dermed afgiver sin del af ejerskabet af boligen.

 

Selvsalg

 Har du selv fundet en køber til din bolig, og vil undgå at betale den høje pris som det kan være at få hjælp af en ejendomsmægler, så hjælper vi dig med alle de juridiske papirer ved selvsalget, så du undgår at komme i en juridisk klemme. Læs mere om selvsalg her.

 

Forældrekøb og omvendt forældrekøb

 Vil du som forældre drage økonomisk fordel af at købe en bolig til dit barn eller vil du som barn gerne hjælpe dine forældre, så kan i drage fordel af at lave et forældrekøb eller et såkaldt omvendt forældrekøb. Læs mere om disse ydelser her og tøv ikke med at kontakte os hvis der er noget som du er i tvivl om.

 

Entreprisekontrakter

 Har du/i fundet jeres drømme lokation til at bygge jeres eget hus, så kan du læse mere omkring hvordan vi kan hjælpe med en entriprisekontrakt.

 

Samejeoverenskomst

 Hvis i er flere parter som sammen ejer en ejendom, så bruger man typisk her en samejeoverenskomst/samejekontrakt som  fastlægger, hvilke rettigheder og pligter der er gældende for boligen/Ejendommen. Denne er specielt rettet imod samlevende som ikke er gift,  søskende eller venner mv, som sammen har købe et hus eller lejlighed.

 

Testamente

 Et testamente er til for informere hvad der skal ske med din arv når du ikke er her mere. Det er en god idé at have styr på dette om du er enlig eller gift. Sikre dine værdier og hvem disse skal gå i arv til efter du er gået bort.

 

Ægtepagt

 En ægtepagt er for dig som er gift. En ægtepagt er kort fortalt en skriftlig bindende aftale om hvad der skal ske med med jeres værdier samt andre økjonomiske spørgsmål, ved en evetuel skilsmisse. Vi hjælper jer med at udarbejde denne efter jeres ønsker.

 

 

Boligadvokat København

 Er du på udkig eller har fundet en bolig i København, så klik ind her og læs mere om hvodan en boligadvokat kan hjælpe mdig trygt igennem din bolighandel, så du undgår faldgruber i kontrakten.

 

Boligadvokat Frederiksberg

 Skal du købe ny bolig på Frederiksberg, så er du godt stillet med en lokal boligadvokat. Læs mere her og kontakt os helt uforpligtende hvis du har nogle spørgsmål.

 

Kontakt

 Find din kontakt hos eBoligadvokat. Se cvr, mails og numre her. Husk at vi altid tilbyder et gratis og komplet uforpligtende opkald til en snak om din situation ifm. dit boligkøk eller boligsalg.

Få et gratis & uforpligtende opkald

Fra kl. til kl.


X
Book et opkald