Click for English short version

Sitemap

Sitemap

 

eBoligadvokat

 eBoligadvokat er et landsdækkende advokatfirma som har valgt at specialisere sig inden for bolighandel og ejendomshandel. Vi hjælper vores klienter med en tryg bolighandel igennem boligrådgivning, ved køb og salg af bolig, til en fast og meget konkurrencedygtig pris. Vi arbejder naturligvis med konceptet “Ingen handel, ingen regning”. Dvs skulle handlen af en eller anden årsag ikke blive til noget, så tager vi ikke noget får den ydelse vi har ydet under forløbet. Vi kalder det fuld tryghed.

 

Boligadvokat priser

 Se priserne for vores boligrådgivningspakker samt andre relevante ydelser. Vores priser ligger i den lave ende men det er uden at gå på kompromis med kvaliteten – Vores anmeldelser taler for sig selv ! Kort og godt – så får du hos eBoligadvokat fuld valuta for pengene.

 

Boligrådgiver

Drømmer du om at købe en bolig eller sælge den nuværende, kan du med fordel søge professionel boligrådgivning af en boligrådgiver, så du får handlen i hus uden ubehagelige overraskelser.

 

Køberrådgivning

Boligkøb er en stor beslutning, og når du først har forelsket dig i drømmeboligen, kan det være svært at gennemgå de enkelte dokumenter med kritiske øjne. Som professionel og uvildig køberrådgiver hjælper vi dig trygt gennem købsprocessen.

 

Boligrådgivning v. køb af hus – Se hvad den komplette boligrådgivningspakke ved køb af hus indeholder og prisen herpå. Med vores boligrådgivningspakke får du hele pakken til en fast lav pris, uden nogle økonomiske overraskelser.

 

Boligrådgivning v. køb af ejerlejlighed – Står du og skal købe ny ejerlejlighed, så klik ind her. Vi tilbyder en komplet rådgivningspakke til kæbet af din nye ejerlejlighed. Prisen er lav, og du har ikke råd til at lade vær´.

 

Boligrådgivning v. køb af andelsbolig – Står du overfor et køb af en andelsbolig, så læs mere om vores komplette pakke til boligrådgivning ved køb af andelslejlighed.

 

Boligrådgivning v. køb af projektbolig

 Står du og skal købe en ny bolig med henblik på at sælge den videre senere, så læse mere omkring boligrådgivning ved køb af projekbolig/Projektsalg her.

 

Boligrådgivning v. køb af sommerhus

 Vi tilbyder boligrådgivning hvis du skal købe et sommerhus. Læs mere om hvad i har behov for samt prisen.

 

Forældrekøb og omvendt forældrekøb

 Vil du som forældre drage økonomisk fordel af at købe en bolig til dit barn eller vil du som barn gerne hjælpe dine forældre, så kan i drage fordel af at lave et forældrekøb eller et såkaldt omvendt forældrekøb. Læs mere om disse ydelser her og tøv ikke med at kontakte os hvis der er noget som du er i tvivl om.

 

Selvsalg

 Har du selv fundet en køber til din bolig, og vil undgå at betale den høje pris som det kan være at få hjælp af en ejendomsmægler, så hjælper vi dig med alle de juridiske papirer ved selvsalget, så du undgår at komme i en juridisk klemme. Læs mere om selvsalg her.

 

Beregn tinglysningsafgift

Det er forholdsvis enkelt at beregne den tinglysningsafgift, du skal betale, når skødet på din nye bolig skal tinglyses. Beregn ding afgift på skøde samt boliglån her.

 

Skøde ejendomshandel

Ved bolig- og ejendomshandel skal der udarbejdes et skøde, så den nye ejer kan registreres og få rettighederne over den respektive bolig. Det er ganske enkelt afslutningen på en bolighandel.

 

Skøde – generelt

 Et skøde er et et bevis for at man ejer en ejendom. Dvs, den person som er skrevet ind med navn heri, står som ejer. Du kan læse mere om skøde her samt de forskellige typer for skødepakker som vi tilbyder.

 

Skøde ejendomshandel

 Man kan få udarbejdet flere forsklelige skøder afhængig af ens situation. Skal du købe en ny bolig, så kan du her læse mere omkring uadarbejdelse og tinglysning af skøde ved ejendomhandel.

 

Familieoverdragelse

 

Skilsmisseskøde

 Er du en den uheldige situation at du skal skilles eller flytter fra din samlever, så skal du have ændret skøde, således at den som i har aftalt bliver fjernet fra skødet og dermed afgiver sin del af ejerskabet af boligen.

 

Tinglysning

 

Tinglysning af fast ejendom

 

Tinglysning fast ejendom

 

Tinglysning af skøde

 

Berigtigtigelse

En berigtigelse af en bolighandel er en betegnelse for det stykke arbejde, boligadvokaten udfører, når han eller hun godkender og afslutter din handel. Hos eBoligadvokat har vi mange års erfaring med berigtigelse, og vi garanterer dig fuld juridisk tryghed.

 

Debitorskifte ejerpantebrev

Et debitorskifte sker, når en ejendom får en ny ejer. Ejerskiftet gør det nødvendigt at foretage et såkaldt debitor- og kreditorskifte, og det hjælper eBoligadvokat dig med.

 

Entreprisekontrakter

 Har du/i fundet jeres drømme lokation til at bygge jeres eget hus, så kan du læse mere omkring hvordan vi kan hjælpe med en entriprisekontrakt.

 

Samejeoverenskomst

 Hvis i er flere parter som sammen ejer en ejendom, så bruger man typisk her en samejeoverenskomst/samejekontrakt som  fastlægger, hvilke rettigheder og pligter der er gældende for boligen/Ejendommen. Denne er specielt rettet imod samlevende som ikke er gift,  søskende eller venner mv, som sammen har købe et hus eller lejlighed.

 

Skifteretsattest

Når ejeren af en ejendom går bort, skal eventuelle arvinge overtage den – og det kræver en tinglysning af skifteretsattesten samt en ændring af skødet. Hos eBoligadvokat ved vi præcis, hvad der skal gøres, og vi hjælper dig hellere end gerne.

 

Testamente

 Et testamente er til for informere hvad der skal ske med din arv når du ikke er her mere. Det er en god idé at have styr på dette om du er enlig eller gift. Sikre dine værdier og hvem disse skal gå i arv til efter du er gået bort.

 

Ægtepagt

 En ægtepagt er for dig som er gift. En ægtepagt er kort fortalt en skriftlig bindende aftale om hvad der skal ske med med jeres værdier samt andre økjonomiske spørgsmål, ved en evetuel skilsmisse. Vi hjælper jer med at udarbejde denne efter jeres ønsker.

 

Byer

 

Boligadvokat Albertslund

 

Boligadvokat Amager

København bliver større, og hvor marked har med tiden også tilbudt os meget rådgvning til klienter på Amager. Skal i bruge en boligadvokat til en lav pris og bred erfaring, så står vi naturligvis til rådighed. Kontakt os for en gratis samtale.

 

Boligadvokat Ballerup

 

Boligadvokat Brønshøj

 

Boligadvokat Brøndby

 

Boligadvokat Brøndbyvester

 

Boligadvokat Brønshøj

 

Boligadvokat Charlottenlund

 

Boligadvokat Dragør

 

Boligadvokat Frederiksberg

 Skal du købe ny bolig på Frederiksberg, så er du godt stillet med en lokal boligadvokat. Læs mere her og kontakt os helt uforpligtende hvis du har nogle spørgsmål.

 

Boligadvokat Gentofte

 

Boligadvokat Glostrup

 

Boligadvokat Hellerup

 

Boligadvokat Herlev

 

Boligadvokat Hvidovre

 

Boligadvokat Kastrup

 

Boligadvokat København

 Er du på udkig eller har fundet en bolig i København, så klik ind her og læs mere om hvodan en boligadvokat kan hjælpe mdig trygt igennem din bolighandel, så du undgår faldgruber i kontrakten.

 

Boligadvokat Køge

 

Boligadvokat Lyngby

 

Boligadvokat Næstved

 

Boligadvokat Nørrebro

 

Boligadvokat Østerbro

 

Boligadvokat Rødovre

 

Boligadvokat Roskilde

 

Boligadvokat Skovlunde

 

Boligadvokat Søborg

 

Boligadvokat Vanløse

 

Boligadvokat Vesterbro

Lokal Boligadvokat på Vesterbro. Står du og skal købe eller sælge bolig på vesterbro, så har vi stor erfaring i denne bydel. Kontakt os og få en uforpligtende snak om dit køb eller salg på Vesterbro og omegn.

 

Boligadvokat Østerbro

Vi er en avokatvirksomhed med speciale i køb og salg af fast ejendom. Vi har rådgivet igennem mange handler på østerbro og lan derfor også tilbyde dig den bedste lokale rådgivning i dette område. Ring idag gratis & uforpligtende til en snak om din situation.

 

Kontakt

 Find din kontakt hos eBoligadvokat. Se cvr, mails og numre her. Husk at vi altid tilbyder et gratis og komplet uforpligtende opkald til en snak om din situation ifm. dit boligkøk eller boligsalg.