Click for English short version

Behandling af privatoplysninger ved udfyldelse af kontaktformular

eBoligadvokats behandling af personoplysninger ved udfyldelse af kontaktformularen.

  • Indsamling af det udfyldte i formularen, herved dit navn, e-mail adresse samt dit telefon nummer.

 

Formål.

  • Insamlet udelukkende til at kontakte undertegnede efter eget ønske.

 

Videregivelse af oplysninger.

  • Informationerne vil IKKE blive videregivet til tredje part samt blive brugt til intern e-mailmarkedsføring mv. bliver du klient hos os, vil dine personlige data blive håndteret iht. separat og generelle retningslinjer.

 

Periode for opbevaring.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når dem løbende eller ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:  ja@eboligadvokat.dk . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Sådan får du fjernet dine personlige oplysninger i vores database.

Du kan blot sende en mail til ja@eboligadvokat.dk eller ringe på tlf 31 20 24 24