eBoligadvokat

Køb af projekbolig

– få afdækket alle aspekter med eBoligadvokat

Køb af projektbolig, hvis du køber en bolig som projektsalg, så handler du som regel på baggrund af en række arkitekttegnede illustrationer og en maskinskrevet materialebeskrivelse. Det er derfor ualmindelig svært at få et reelt indtryk af omgivelserne, boligens stand og ikke mindst byggeriets kvalitet. Med eBoligadvokat som køberrådgivning advokat får du en uvildig og kritisk køberrådgivning, der stiller spørgsmål ved eventuelle faldgruber og risici, og du sikrer dig dermed en overtagelse uden ubehagelige overraskelser.

Mange af dem der køber et projektbolig er af den fejlagtige opfattelse, at en boligadvokat er overflødig. De glemmer, at lovgivningen siger, at ingen må fungere som rådgiver for begge parter i en bolighandel, og derfor er mægleren naturligvis interesseret i den bedst mulige handel for ham og sælger – og ikke for dig som køber. eBoligadvokat har speciale i handel med fast ejendom, og vi stiller os kritiske overfor tegninger og materialebeskrivelser, ligesom vi opdager eventuelle faldgruber og risici ved projektet.

Komplet pakke til køb af projektbolig

Pris inkl. moms

7.250 kr

Ring på telefon

31 20 24 24

Få styr på aftalegrundlaget

Som Certificeret BOLIGadvokat hjælper vi dig med at få et overblik over din bolighandel. Hvilke dokumenter skal indhentes, hvilke risici er der ved købet og hvilke aspekter bør du overveje, inden du underskriver en købsaftale? Vi tjekker desuden op på byggefirmaets omdømme og økonomi, så du ikke uforsætligt handler med en entreprenør med dårligt ry.

Hos eBoligadvokat kører vi med faste priser på vores boligpakker, og prisen på køberrådgivning ved køb af projektbolig er 7.250,- inkl. moms. Du får ingen uventede udgifter i advokathenseende, men du bør være opmærksom på, at der kommer udgifter til eventuel tinglysning samt gebyrer til Tinglysningsretten.

Hvis handlen ikke gennemføres, så er vores rådgivning gratis. Det samme gælder for et uforpligtende møde, hvis du er i tvivl om, hvor vidt en boligadvokat er den rette hjælp for dig.

Hvis du underskriver uden advokat

Hvis der er stor efterspørgsel på den bolig, du har i kikkerten, så kan du risikere, at du er nødt til at underskrive salgsaftalen, inden du når at tage kontakt til eBoligadvokat. I den forbindelse er det vigtigt, at du får indføjet et advokatforbehold i aftalen. På den måde kan du komme ud af handlen uden økonomiske konsekvenser, hvis advokaten ikke godkender handlen.

En boligadvokat er altså din sikkerhed for, at handlen lever op til dine forventninger. Du kan læse mere om os på forsiden hvis du ikke allerede har været forbi der.

Boligadvokat – din tryghed

Vi er medlem af: