En

Skøde

 Skøde

Udarbejdelse, skødesrivning & Tinglysning af skøde

 

Skøde - Hvilken type har du behov for?

➜ Skøde v. Ejendomshandel & bolighandel (2.950 kr)

➜ Ændring af skøde – Generelt

➜ Ændring af skøde v.  Skilsmisse, separation, samlivsophør (2.250 kr) 

➜ Ændring af skøde v. Familieoverdragelse (2.250kr)

➜ Ændring af skøde v. ændring af ejerandele (2.250 kr)

➜ Debitorskifte ejerpantebrev – Sikkerhed til ejerforening v. køb af ejerlejlighed (1.200 kr)


Pris inkl. moms
2.250-2.950 kr
Ring på telefon
31 20 24 24

Skøde

Hvorfor, hvordan og hvor meget?

Når du har købt en ny bolig, eller skal overtage hjemmet efter en skilsmisse, overtage boligen fra famile eller i det hele taget ændre ejerforholdet i så er  næste skridt at få tinglyst skødet, så retten til ejendommen officielt bliver din. Men hvordan griber du det an, og hvorfor skal skødet overhovedet tinglyses? eBoligadvokat har mange års erfaring med bolighandel og tinglysning, og du får her forklaringen på hvorfor, hvordan og hvor meget en tinglysning koster.

Vores Boligadvokat bistår naturligvis gerne med din sag.

 

Hvad er et skøde ?

Kort fortalt er et skøde det dokument, der dokumenterer din ret til sælgers bolig. Når skødet er tinglyst, kan sælgeren ikke sælge boligen til en ny køber, et såkaldt dobbeltsalg, og eventuelle kreditorer kan heller ikke få sikkerhed i ejendommen længere.

 

Underskrivning af skøde

Skødet skal opfylde de specifikke krav, der er stillet i Tinglysningsloven, og i dag foregår det hele via en digital platform. Skødet underskrives således af både køber og sælger med NemID.

Hvad siger vores klienter ?

Rådgivning køb af ejerlejlighed

Hurtig og effektiv tinglysning af dit skøde

Siden 2009 har der været digital tinglysning af rettigheder og fast ejendom i Danmark, og det betyder, at eBoligadvokat kan tinglyse dit skøde hurtigt og problemfrit. Selve arbejdet består i at sikre, at alle nødvendige oplysninger indhentes og indtastes i systemet – sker der fejl, kan det nemlig komme til at koste langt mere end først antaget.

Når du overlader tinglysningen af dit skøde til os, står vi for det hele, og eBoligadvokat hos gør vi det til en fast pris.

 

Du kan altså læne dig trygt tilbage og lade advokatsekretæren håndtere opgaven, så den overholder alle krav. Prisen for tinglysning er 2.500,- inkl. moms, og som med alle vores andre ydelser, skal du ikke betale, hvis handlen ikke gennemføres.

Hvem har ansvaret for skødet?

Der er ingen lovmæssige krav til, hvem der har ansvaret for at udarbejde skødet eller betale for tinglysningen – det afhænger af betingelserne i købsaftalen. Som udgangspunkt er det dog køber, der står for både udarbejdelse og anmeldelse af tinglysningen, da køber på den måde har kontrol over frigivelsen af købssummen til sælger.

Skøde
Skøde

Lang erfaring giver tryghed i handlen

Hos eBoligadvokat.dk har vi specialiseret os i bolighandel, og vi har derfor mange års erfaring med tinglysning af skøde. Vi giver dig en professionel, hurtig og billig sagsbehandling, så du får juridisk overblik og tryghed i handlen.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak. Vores mål er at få dig trygt og sikkert videre til dit nye hjem. Du kan få et overblik over vores priser og køberrådgivning her

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.

Fra kl.    Til kl.


Privatlivspolitik

Boligadvokat 4
Læs & lær