eBoligadvokat

KØB AF HUS

– en sikker handel med eBoligadvokat

Køb af hus er og burde være et lykkeligt øjeblik i dit liv.
Når du køber hus, handler du med en ejendomsmægler, der repræsenterer sælger. Mægleren handler altid i sælgers interesse, og du står derfor alene som køber – og det kan være svært, når det handler om en økonomisk investering i den prisklasse. eBoligadvokat giver dig en uafhængig og uvildig juridisk rådgivning, så du undgår ubehagelige overraskelser.
eBoligadvokat har specialiseret sig i handel med fast ejendom, og vi er desuden certificeret af Danske BOLIGadvokater. Det betyder, at du får en rådgiver, der udelukkende handler i din interesse, og det kan være en god idé i en branche, der ellers er styret af provision.

ændring af skøde

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.

Komplet pakke til køb af hus

Pris inkl. moms

7.250 kr

Ring på telefon

31 20 24 24

Det står vi for

Tryghed, tillid og tilgængelighed nøgleordene

Hos eBoligadvokat arbejder vi med udgangspunkt i nøgleordene “tryghed”, “tillid” og “tilgængelighed”. For dig betyder det, at vi hjælper med at skabe overblik over bolighandlen, vi finder alle faldgruber og vi gennemgår dokumenterne i et sprog, der er til at forstå, så du kan handle på baggrund af et velovervejet grundlag.

Når du henvender dig, vil din sag bliver gennemgået inden for 24 timer, og du vil altid have direkte kontakt til advokaten. På den måde kan du få svar på dine spørgsmål hurtigst muligt, og den personlige kontakt giver tryghed i dialogen.

Rådgivning

Med køberrådgivning får du sparring under hele processen

Med eBoligadvokat ved din side får du en partner, der gennemgår alle de dokumenter og forhold, der ligger til grund for handlen, sørger for korrespondancen med mægler og berigtiger handlen, når den er er afsluttet.

Prisen for boligpakken til køb af hus er 7.250,- inkl. moms, og det er en fast pris. Det vil sige, at alt er indeholdt i pakken, og du vil ikke opleve uventede udgifter. Dog skal du være opmærksom på, at der vil komme yderligere udgifter til tinglysning samt eventuelle gebyrer til Tinglysningsretten.

Sikkerhed

De advokatetiske regler er din sikkerhed

Som Certificeret BOLIGadvokat er eBoligadvokat underlagt en række etiske regler, der blandt andet sikrer dig uvildig rådgivning, løbende orientering af sagen og oplysning om prisen for vores arbejde. Du kan altså roligt alliere dig med en boligadvokat og på den måde få en partner, der altid handler i din interesse.

Med eBoligadvokat får du en tryg og sikker handel og til en billig pris.

Boligadvokat – din tryghed

Vi er medlem af: