Click for English short version

Skøde ejendomshandel

Skøde ejendomshandel & bolighandel

Skøde ved ejendomshandel

Indhentelse af nødvendige oplysninger fra både køber og sælger.

Udarbejdelse af skødet.

Anmeldelse af skødet til tinglysning.

Udarbejdelse af refusionsopgørelse.

Ingen handel – Ingen regning.

Prisen er ekslusiv en fast tinglysningsafgift til staten som udgør 1.660 kr, samt et tillæg på 0,6 % af købesummen.
Pris inkl. moms
2.950 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Skøde Ejendomshandel

Vi udarbejder dit skøde til en fast pris

Ved bolig- og ejendomshandel skal der udarbejdes et skøde, så den nye ejer kan registreres og få rettighederne over den respektive bolig. Det er ganske enkelt afslutningen på en bolighandel.

Når du har købt en bolig, er skødet den afsluttende faktor; det skal udarbejdes og tinglyses, så dit ejerskab registreres i tingbogen. Som køber har du en klar interesse i at få skødet tinglyst hurtigst muligt, da det blandt andet er din sikkerhed mod tidligere ejers eventuelle kreditorer.

Siden 2009 har tinglysning foregået elektronisk, og det betyder, at der ikke længere findes papirskøder, der stemples af Tinglysningsretten; du finder i dag dit skøde på den digitale tingbog.

 

Hvad koster et skøde?

Hos eBoligadvokat er det vores klare overbevisning, at faste priser er helt essentielle, når det kommer til juridisk hjælp. Derfor arbejder vi kun med én pris, når det kommer til skødeskrivning i forbindelse med en ejendom købt i fri handel: 2.950 kr. inkl. moms.

Og når vi siger fast pris, så mener vi det; du vil ikke opleve skjulte gebyrer eller andre ekstraomkostninger på vores arbejde. Til gengæld skal du være opmærksom på, at du også skal betale en afgift til staten, når skødet skal tinglyses, og den pris er fastsat til 1.660 kr. plus 0,6% af købesummen.

 

Har du brug for køberrådgivning?

Mange boligkøbere er fejlagtigt af den tro, at det kun er nødvendigt at rådføre sig med en advokat, når skødet skal skrives og tinglyses, men det er meget langt fra sandheden.

At købe en bolig er sandsynligvis den største økonomiske investering, du indtil videre har foretaget – og måske også kommer til at foretage. Hvis du underskriver købsaftalen og køber en bolig uden at få en advokat til at gennemgå sagen, spiller du hasard med familiens økonomi.

Der kan være mange skjulte fejl og mangler, faldgruber og uoverskuelige anmærkninger i et boligkøb, og hvis du ikke har juridisk indblik og erfaring med bolighandel, kan de være svære at spotte. Hos eBoligadvokat ved vi præcis, hvor vi skal kigge og hvad, vi skal kigge efter; vi kan guide dig gennem din bolighandel fra A-Z og garantere dig fuld juridisk tryghed, så du kan sove roligt om natten.

Vores køberrådgivning omfatter blandt andet:

– Gennemgang af købsaftalen

– Gennemgang af salgsopstillingen og tilhørende dokumenter

– Undersøgelse af eventuelle servitutter og lokalplaner

– Gennemgang af tilstandsrapporten

– Gennemgang af elinstallationsrapporten

– Gennemgang af ejendomsdatarapporten samt energimærkning

– Rådgivning i forbindelse med hus- og ejerskifteforsikring

– Gennemgang af referater fra evt. ejerforening samt foreningens regnskab

Hvis du køber en samlet rådgivningspakke hos os, varetager vi naturligvis også skødeskrivning, tinglysning og refusionsopgørelse, ligesom vi håndterer al kommunikation med sælger/mægler og banken.

 

Har du brug for en advokat til ejendomshandel?

Eboligadvokat.dk er en specialiseret advokatvirksomhed, der fokuserer på ejendomshandel og yder juridisk bistand i forbindelse med køb og salg af boliger.

Vores team af erfarne boligadvokater hjælper både købere og sælgere gennem hele processen, lige fra gennemgang af dokumenter og udarbejdelse af købsaftale til tinglysning og refusionsopgørelse.

Ved at vælge en boligadvokat fra eboligadvokat.dk sikrer du dig, at du får en professionel og kompetent sparringspartner, der har et indgående kendskab til alle aspekter af bolighandel.

Vi er eksperter i at identificere og håndtere eventuelle problemstillinger og forhandle de bedste betingelser for vores klienter.

Hos eboligadvokat.dk lægger vi vægt på en personlig og engageret tilgang til vores klienters sager. Vi tror på, at god kommunikation og åbenhed er nøglen til en succesfuld ejendomshandel, og vi er altid tilgængelige for at besvare spørgsmål og vejlede vores klienter gennem processen.

Vores mål er at sikre en tryg og problemfri bolighandel for alle parter og at opnå de bedst mulige resultater for vores klienter.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik