eBoligadvokat

Boligedvokat sommerhus

– få professionel rådgivning

At købe et sommerhus kræver mindst lige så mange overvejelser, som det gør at købe en helårsbolig. Samtidig er der som regel tale om en større investering af både tid og penge, og det kan derfor betale sig at sætte sig grundigt ind i betingelserne for købet. Er der for eksempel særlige lokalplaner, der umuliggør dine drømme for sommerhuset eller er der forhold ved tilstandsrapporten, som nedsætter værdien af huset? Disse spørgsmål og mange flere kan du få svar på med eBoligadvokat ved din side.

Det kan være svært at bevare overblikket, når drømmehuset pludselig er ved hånden, og når det handler om sommerhuse, så er der særlige omstændigheder, der skal tages i betragtning. Hos eBoligadvokat har vi specialiseret hos i bolighandel, så vi kan spotte eventuelle faldgruber og risici ved købet. Vi er certificeret af Danske BOLIGadvokater og dermed underlagt en række etiske regler, hvilket betyder, at vi udelukkende handler i din interesse – altså for at skabe den bedst mulige købsoplevelse for dig.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.

Komplet pakke til køb af sommerhus

Pris inkl. moms

7.250 kr

Ring på telefon

31 20 24 24

Når sommerhuset er fundet

Når du har fundet det sommerhus, du drømmer om, er det tid til at henvende sig til eBoligadvokat. Vi hjælper dig med at gennemgå relevante dokumenter, skaber overblik over aftalen og kigger på tilstandsrapport, servitutter og andet materiale, der kan have indflydelse på dit køb. Når du går fra vores møde, vil du have et velovervejet og fyldstgørende grundlag for at træffe en beslutning om købet.

Har du brug for et uforpligtende møde, inden du hyrer en boligadvokat, så er det ganske gratis. Desuden arbejder vi efter et princip, der hedder no cure, no pay, hvilket betyder, at du ikke skal betale salær, hvis du beslutter, at handlen ikke skal gennemføres.

eBoligadvokat er din repræsentant

Som sælger af et sommerhus har man i sagens natur automatisk en mægler på sin side, som rådgiver i sælgers favør. Det samme er ikke gældende som køber. Her har du ikke automatisk en repræsentant, der rådgiver ud fra dine præferencer og i din interesse, men det får du med eBoligadvokat. Som Certificeret Boligadvokat giver vi uvildig køberrådgivning, og vores interesse er udelukkende, at give dig den bedste og mest hensigtsmæssige vejledning.

Vores priser er altid faste, og du betaler kun, hvis handlen gennemføres.

Ofte stillede
spørgsmål

Ved køb af sommerhus er der mange overvejelser og risici involveret. En boligadvokat fra eBoligadvokat kan hjælpe med at identificere potentielle faldgruber og sikre, at du får den bedst mulige købsoplevelse. Vi er specialiserede i bolighandel og certificeret af Danske BOLIGadvokater, hvilket betyder, at vi handler i din interesse og følger etiske regler.

Når du har fundet dit drømmesommerhus, kan eBoligadvokat hjælpe dig med at gennemgå relevante dokumenter, herunder tilstandsrapporter, servitutter og andre materiale, der kan påvirke dit køb. Vi skaber overblik over aftalen og giver dig et solidt grundlag for at træffe en informeret beslutning om købet.

Hos eBoligadvokat arbejder vi efter principperne “no cure, no pay”. Det betyder, at du kun betaler salær, hvis handlen gennemføres. Vores priser er altid faste og transparente, så du ved, hvad du kan forvente.

Som køber af et sommerhus har du ikke automatisk en repræsentant, der varetager dine interesser. Hos eBoligadvokat fungerer vi som din repræsentant og giver uvildig køberrådgivning. Vores mål er at sikre, at du får den bedste og mest hensigtsmæssige vejledning baseret på dine præferencer.

Ja, hos eBoligadvokat tilbyder vi gratis uforpligtende møder, hvor du kan drøfte dine behov og spørgsmål, før du træffer beslutningen om at hyre os som din boligadvokat. Vi ønsker at skabe tillid og sikre, at du er komfortabel med vores tjenester, før du forpligter dig.

Boligadvokat – din tryghed

Vi er medlem af: