Click for English short version

Køb af andelsbolig

Køb af andelsbolig – få tryghed med en andelsboligkøb advokat

Køb af andelsbolig kan godt gøre at du står du over for en masse spørgsmål, du gerne vil have svar på. Er der økonomiske eller juridiske risici, er der forhold, der kan have indflydelse på mit køb, er prisen den rigtige og sikkert mange flere. Andelsboligkøb advokat eBoligadvokat kan hjælpe dig med grundig og uvildig køberrådgivning og til en billig pris, så du ikke risikerer at købe katten i sækken.

Når du står over for køb af andelsbolig, så er der flere forhold, du skal tage stilling til. Overordnet kan handlen inddeles i to kategorier: sælgers købsaftale og overdragelsesaftalen fra andelsboligforeningen. Men det er ikke så enkelt, som det lyder. Der skal indhentes oplysninger fra en bred kreds af personer, der sidder med viden om forskellige aspekter af handlen, fx andelsboligforeningens bestyrelse og administrator. Det kan vi som din andelsbolig advokat.

Husk at eBoligadvokat ikke kun er boligadvokat i Odense, og de andre store Danske byer, men vi er landsdækkende.

Køb af andelsbolig - Den komplette pakke

 • Vi gennemgår overdragelsesaftalen og alle bilag
 • Vi gennemgår andre relevante dokumenter i sagen med dig
 • Vi udarbejder eventuelle forbehold samt advokatskrivelse
 • Vi står for korrespondancen med sælger/mægler
 • Vi holder tlf møde/møde
 • Ingen handel – Ingen regning
Pris inkl. moms
4.950 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Køb af andelsbolig

Professionel og effektiv køberrådgivning

Hos eBoligadvokat får du en personlig og effektiv service. Du har altid direkte kontakt med advokaten, og din sag bliver behandlet senest 24 timer efter din henvendelse – vi ved nemlig, at det ofte skal gå hurtigt, når et evt. køb af andelsbolig er ved hånden.

Når du bruger os som sparringspartner i din andelsbolighandel, får du en rådgiver, der udelukkende handler i din interesse. Vi er certificeret af Danske BOLIGadvokater, og det betyder, at vi er underlagt en række etiske regler, som er fastlagt i en aftale mellem Forbrugerrådet og Advokatrådet. Kort sagt er det din sikkerhed for, at vores rådgivning er 100 % uafhængig af eksempelvis kreditforeninger, banker og deslige.

Prisen for en andelsboligpakke er 4.500,- inkl. moms, men skulle handlen ikke blive gennemført, så er vores rådgivning gratis. Du skal desuden være opmærksom på, at der kan komme yderligere udgifter i forbindelse med tinglysning. Få et overblik over alle vores boligadvokatpriser.

Hvorfor skal du bruge en boligadvokat

Det kan synes enkelt og overskueligt ved køb af andelsbolig, men der er mange dokumenter, der skal læses igennem, og det er vigtigt, at have en god forståelse for andelsboligforeningens dokumenter, regnskaber og økonomiske risikovurdering – ellers risikerer du at købe en bolig, der i sidste ende kan sætte dig i en økonomisk uholdbar situation.

Med eBoligadvokat ved din side sikrer du dig, at den rådgivning du får, er fyldestgørende. Alle aspekter af handlen bliver afklaret, og kun på den måde kan du træffe den rigtige beslutning i forbindelse med køb af andelsbolig.

Køb af andelsbolig

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik