Click for English short version

Køb af ejerlejlighed

Køb af ejerlejlighed – en tryg handel med eBoligadvokat

Køb af ejerlejlighed kan indebære flere risici.

Skal du købe en ejerlejlighed, står du givetvis over for et af dine hidtil største investeringer. Et boligkøb vil have indflydelse på dit liv og din økonomi mange år frem i tiden, og derfor er det vigtigt med en erfaren boligadvokat ved din side, og det er her at os fra eBoligadvokat kommer ind i billedet.

Hos eBoligadvokat har vi specialiseret os i bolighandel, og vi kan derfor give dig juridisk rådgivning, så du undgår ubehagelige overraskelser. Ejendomsmægleren er nemlig sælgers mand, og hans mål er at få mest muligt ud af handlen – til sælgers fordel vel at mærke. Vi leder dig udenom faldgruber, giver dig overblikket og formidler handlens detaljer på en måde, der er til at forstå. Dermed får du det bedste grundlag til at træffe en beslutning.

Komplet pakke til køb af lejlighed

 • Vi gennemgår købsaftalen og alle dokumenter med dig
 • Vi udarbejder eventuelle forbehold og advokatskrivelse
 • Vi står for for al korrespondance i forhold til mægler/sælger og banker
 • Vi udarbejder samt anmelder skødet til tinglysning
 • Vi udarbejder refusionsopgørelse
 • Ingen handel – Ingen regning
Pris inkl. moms
7.250 kr.
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Brug en boligadvokat i starten af købsprocessen

Du bestemmer selv, hvornår i forløbet, du ønsker rådgivning til køb af ejerlejlighed fra vores boligadvokat. Langt de fleste henvender sig, når de har fundet den bolig, de ønsker at byde på – og det er også klart det bedste. Mange købere kommer nemlig galt afsted, fordi de underskriver en salgsaftale uden at sikre sig, at alle forhold er i orden.

Skal du handle hurtigt, kan du sagtens underskrive en købsaftale, inden du du henvender dig til eBoligadvokat. Du skal bare huske, at der skal indføres et advokatforbehold i købssaftalen. Med et forbehold sikrer du dig nemlig, at du kan ophæve aftalen uden omkostninger, hvis advokaten har indsigelser.

eBoligadvokat giver tryghed

Med rådgiving fra eBoligadvokat får du en professionel sparringspartner, der har mange års erfaring med køberrådgivning ved køb af ejerlejlighed. Vi rådgiver dig allerede i de indledende forhandlinger med sælger og helt frem til handlen er i hus. Kort sagt hjælper vi dig sikkert gennem alle købets faser.

Ønsker du yderligere rådgivning, så er vi altid klar med en professionel sparringspartner til en billig pris.

En boligadvokat er købers mand

Enhver ejendomsmægler arbejder for at sikre den bedst mulige handel for sælger, mens bankrådgivere, forsikringsselskaber m.m. arbejder for at tjene flest mulige penge. En boligadvokat er derfor den eneste måde, hvorpå du kan få uvildig rådgivning og en partner, der handler i din interesse.

En Certificeret Boligadvokat er godkendt af foreningen Danske BOLIGadvokater. Det betyder, at advokaten ikke må modtage henvisningsprovision, og dermed er du sikret en uafhængig rådgivning, hvor det er dig og dine interesser, der er omdrejningspunktet.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik