eBoligadvokat

Boligadvokat København

Har du fundet din drømmebolig i København eller omegn ?

Skal du sælge din nuværende bolig, og flytte til eller fra København?

Som specialiseret- og Certificeret Boligadvokat i København har vi mange års erfaring med bolighandel, ligesom vi har et indgående kendskab til boligmarkedet i København, da ca 80% af vores sager er fra Storkøbenhavn.

Vi giver dig juridisk tryghed gennem hele forløbet, så du kan komme sikkert og trygt igennem din handel.

Står du over for et nyt kapitel af dit liv, og skal du enten købe eller sælge bolig, så kan du få juridisk rådgivning hos eBoligadvokat, som er en boligadvokat belligende centralt i københavn, på Frederiksberg. Der er mange aspekter i en bolighandel, spørgsmål der skal tages stilling til og dokumenter, der skal læses. Det kan virke uoverskueligt, og angsten for at blive snydt eller overse essentielle vilkår er nærværende hos mange danskere.

Vi hjælper dig gennem hele processen, påpeger eventuelle faldgruber og varetager korrespondancen mellem køber og sælger, ligesom vi giver dig et løbende overblik over sagen. På den måde bliver du sikret bedst muligt i juridisk forstand, når du handler bolig. Læs mere generelt om eBoligadvokat her

Boligadvokat København - Fast ejendom

Hos eBoligadvokat brænder vi for det vi laver, og vi arbejder hårdt for at hjælpe DIG, lige som vi har hjulpet mange tusinde andre klienter videre i et boligmarked, der er svært at gennemskue. At købe eller sælge et hjem er en stor beslutning, der fører både glæde og usikkerhed med sig. Vores opgave er at sørge for, at du får tryghed i de juridiske aspekter af sagen.

Vi er certificeret af Danske BOLIGadvokater, og det betyder, at vi er underlagt en række etiske krav, som sikrer dig den bedst mulige service. Vi handler udelukkende i din interesse, og vi gør det altid til en fast pris. En pris der vel at mærke kun skal betales, hvis handlen rent faktisk kommer i hus.

Der er mange boligadvokater i københavn, men vælger du os som din boligrådgiver vil du ikke fortryde det.

Du får følgende hos os:

  • Fuld valuta for pengene – Vi har nogle af markedets laveste priser og bedste anmeldelser
  • En boligadvokat i københavn som netop har erfaringer med fast ejendom i københavn og omegn.
  • Juridisk tryghed under hele forløbet.
  • Direkte kontakt med din boligadvokat.
  • Gennemgang af din sag inden for 24 timer.
  • Fast pris og ingen skjulte omkostninger.
  • Ingen handel, ingen regning.
  • Alle vores boligpakker er inkl. udarbejdelse af skøde.

 

Hvis du ønsker et indledende møde, så er det gratis og uforpligtende.

Vi kan enten holde det på vores kontor i København eller via telefonen, og du kan stille alle de spørgsmål, du vil. Vi ved nemlig, at der er mange tanker hovedet, når man overvejer at købe eller sælge en bolig.

Husk – Som Certificeret Boligadvokat repræsenterer vi kun dig

Når du søger rådgivning hos en Certificeret Boligadvokat, så sikrer du dig en person ved din side, som udelukkende handler i din interesse. Vi arbejder uafhængigt af banker, forsikringsselskaber og lignende, og vi rådgiver altid med udgangspunkt i dig og din historie.

Som boligadvokat i København har vi mange års erfaring med at rådgive og bistå boligejere i deres boligsager. Vi har en dyb forståelse for boliglovgivningen og ved, hvordan man bedst beskytter dine rettigheder som boligejer.

Vores team af dygtige advokater har en bred vifte af færdigheder og viden inden for boligret, herunder lejeret, salg af ejendomme, tvister med bygherrer og ejendomsadministration. Vi har en stærk passion for at levere resultater og arbejder hårdt for at sikre, at vores klienter får den bedste mulige løsning.

Uanset om du har brug for rådgivning om en tvist med en lejer eller en bygherre, eller om du skal sælge din ejendom, så står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag for at planlægge et gratis TLF. møde, så vi kan lære mere om dit tilfælde og hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig.

Boligadvokat – din tryghed

Vi er medlem af: