Click for English short version

Tinglysning

Tinglysning

Tinglynsing af skøde

Ændring af skøde ved skilsmisse, separation & samlivsophør.

Ændring af skøde ved familieoverdragelse.

Ændring af skøde ved ændring af ejerandele (Fordeling af ejerskab i fast ejendom).

Pris inkl. moms
2.250 - 2.950 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Tinglysning: Hvad, hvordan og hvor meget?

En tinglysning er en offentlig registrering af de rettigheder, der knytter sig til en specifik ejendom, fx hvem der ejer den. De fleste kender til tinglysning i forbindelse med bolighandel, men også biler, løsøre og ægtepagter tinglyses.

Hos eBoligadvokat håndterer vi kontinuerligt tinglysningssager for vores kunder. Tinglysning sker, når du som køber, har opnået retten over en fast ejendom, og det er en nødvendig del af din bolighandel, fordi tinglysningen sikrer dig, at ingen andre får rettigheder over ejendommen, der strider mod den ret, du selv har.

Hvordan tinglyser man et skøde?

Som udgangspunkt er der ikke noget, der forhindrer dig i at udarbejde et skøde selv. Det er en forkortet version af købsaftalen, og skødet indeholder basale oplysninger om køber, sælger, ejendommen, købesummen, eventuelle pantehæftelser, den offentlige ejendomsvurdering, servitutter og overtagelsesdagen.

Ting du sagtens selv kan finde frem til.

Når det er sagt, skal du alligevel være påpasselig med at kaste dig over skødet selv. Hos eBoligadvokat har vi mange gange set, hvordan selv små fejl kan medføre store konsekvenser, og derfor anbefaler vi altid, at du bruger en advokat i første omgang.

eBoligadvokat udarbejder dit skøde, så det overholder alle juridiske krav, og vi sørger naturligvis for at tinglyse det indenfor den aftalte tidsramme. Skulle noget mod forventning gå galt, er vi dækket af en lovpligtig ansvarsforsikring, og derfor kan vi garantere dig fuld tryghed til en fast pris uden overraskelser.

Tinglysning

Digital tinglysning

I Danmark sker al tinglysning elektronisk, og det har det gjort siden 2009. Det betyder, at tinglysning er en digital proces, der udføres på www.tinglysning.dk ved hjælp af digital signatur eller NemID – og du kan selvfølgelig give eBoligadvokat en fuldmagt, så vi kan håndtere tinglysningsprocessen for dig.

Digitaliseringen betyder også, at du ikke længere modtager dit skøde i form af et fysisk dokument, men derimod skal på nettet for at finde det i tingbogen.

Hvad koster tinglysning?

Prisen for udarbejdelse af skøde samt tinglysning deles op i to forskellige kategorier:

1) Den pris du betaler advokaten for arbejdet med skøde og tinglysning

2) Den afgift (tinglysningsafgift) du betaler til staten

Hos eBoligadvokat udarbejder og tinglyser vi dit skøde til en fast pris på 2.950 kr., hvis det sker på baggrund af en almindelig fri bolighandel. Drejer det sig om skilsmisseskøde eller en ændring af et nuværende skøde er prisen 2.250 kr.

Den tinglysningsafgift, du betaler til staten, består af en fast og en variabel udgift. Den faste udgift udgør 1.750 kr., mens den variable udgift udgør 0,6% af købesummen. Er handlen en familiehandel gælder der andre regler for beregningen af den variable udgift, der som regel udgør 0,6% af købesummen minus 15%.

Kontakt eBoligadvokat for hjælp til skøde

Har du brug for en advokat til at udarbejde og tinglyse dit skøde, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi handler hurtigt og effektivt, og du får altid en fast pris på opgaven, så du ikke løber ind i økonomiske overraskelser undervejs.

Det er naturligvis gratis og uforpligtende at indhente et tilbud, så du skal endelig gribe telefonen, hvis du har spørgsmål.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik