Click for English short version

Tinglysning fast ejendom

Tinglysning fast ejendom

Tinglysning af fast ejendom

Ændring af skøde ved skilsmisse, separation & samlivsophør.

Ændring af skøde ved familieoverdragelse.

Pris inkl. moms
2.950 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Tinglysning af fast ejendom

Rettigheder over en ejendom skal tinglyses, før ejerskabet er trådt offentligt i kraft. Når tinglysningen er registreret, har køber opnået endelig og beskyttet ret over ejendommen.

Hos eBoligadvokat har vi hjulpet mange kunder videre med deres tinglysning, så skødet på en ny bolig bliver offentliggjort, og sikkerheden mod sælgers eventuelle kreditorer kommer i hus – og vi hjælper også gerne dig.

Vi varetager tinglysningen, hvis dit skøde allerede er skrevet, fx ved ændringer som følge af skilsmisse eller ændringer i ejerforholdene. Har du ikke et skøde, håndterer vi også gerne selve skødeskrivningen, fx ved køb af familiens drømmehjem eller ved forældrekøb.

Uanset hvad baggrunden for dit skøde er, skal du vide, at det er risikabelt at skrive det selv; selv små fejl kan medføre store konsekvenser.

Køberrådgivning, skødeskrivning og tinglysning

Som certificeret boligadvokat har vi mange års erfaring med bolighandel, hvilket efterlader os med en stor ekspertise, der kan komme dig til gode. For hvorfor ikke tage en boligadvokat med på råd gennem hele processen, og ikke kun i forbindelse med tinglysningen?

Som boligkøber står du overfor komplekse juridiske udfordringer, og du skal tage stilling til en lang række dokumenter og vilkår. Samtidig skal du have klarhed over eventuelle skjulte mangler ved ejendommen, der kan give uforudsete udgifter efter overtagelsen, ligesom du skal have tinglyst et skøde og sikre dig, at du overtager en gældfri ejendom fra sælger.

Alt det og meget mere hjælper vi dig med gennem vores køberrådgivning. Vi fjerner enhver tvivl og usikkerhed, du måtte have i forbindelse med juridiske spørgsmål, og vi giver dig afklaring og overblik, inden købsaftalen underskrives.

Ændring af skøde

Der kan være flere grunde til, at et nuværende skøde skal ændres. Det kan være på grund af skilsmisse, hvis ejerforholdende i en fælles ejendom ændrer sig eller hvis et forældrekøb skal overdrages til barnet.

Uanset årsagen kan vi hjælpe dig, og typisk er prisen på en ændring en smule billigere end ved udarbejdelse af et nyt skøde. Vi sørger for alt, hvad der vedrører udarbejdelsen af skødet, tinglysning af skødet og indhentning af alle nødvendige underskrifter.

Tinglysning fast ejendom

Hvad koster tinglysning af fast ejendom?

Den samlede pris på tinglysning af skøde kan inddeles i to elementer:

1) Prisen for udarbejdelse af skøde

2) Tinglysningsafgiften til staten

Førstnævnte er den pris, du betaler eBoligadvokat for at udarbejde dit skøde og sende det til tinglysning: fra 2.250 kr. for en ændring af skøde til 2.950 kr. for et skøde ved fri ejendomshandel.

Tinglysningsafgiften til staten udgør som udgangspunkt 1.750 kr. plus 0,6% af købesummen eller af den offentlige vurdering, hvis der er tale om en handel mellem familiemedlemmer.

Har du brug for hjælp?

Står du overfør et kommende boligkøb, eller har du allerede underskrevet en købsaftale og købt dit drømmehjem, så kontakt os gerne med det samme. Vi kan hjælpe dig med rådgivning gennem hele købsprocessen, så du har det fulde overblik over alle aspekter af sagen, og vi kan udarbejde dit skøde, sørge for at tinglysningen går nemt og smertefrit og ikke mindst give dig fuld juridisk tryghed i din bolighandel.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik