Click for English short version

Tinglysning fast ejendom

At købe en bolig er en stor beslutning, og det er vigtigt at sikre, at alle juridiske aspekter er korrekt håndteret. En af de vigtigste dele af denne proces er tinglysning af skødet. Men hvad indebærer det, og hvordan kan eBoligadvokat hjælpe dig gennem processen?

 

Tinglysning af fast ejendom

Ændring af skøde ved skilsmisse, separation & samlivsophør.

Ændring af skøde ved familieoverdragelse.

Pris inkl. moms
2.950 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Tinglysning af fast ejendom

Rettigheder over en ejendom skal tinglyses, før ejerskabet er trådt offentligt i kraft. Når tinglysningen er registreret, har køber opnået endelig og beskyttet ret over ejendommen.

Tinglysning er processen, hvor rettigheder over en ejendom bliver offentligt registreret. Når tinglysningen er gennemført, har køber opnået en endelig og beskyttet ret over ejendommen. Hos eBoligadvokat har vi mange års erfaring med tinglysning, og vi kan hjælpe dig med at sikre, at processen forløber problemfrit.

Hvordan eBoligadvokat han hjælpe med tinglysning

Hos eBoligadvokat har vi hjulpet mange kunder videre med deres tinglysning, så skødet på en ny bolig bliver offentliggjort, og sikkerheden mod sælgers eventuelle kreditorer kommer i hus – og vi hjælper også gerne dig.

Hos eBoligadvokat kan vi hjælpe med tinglysning, uanset om dit skøde allerede er skrevet, eller om du har brug for hjælp til at skrive det. Vi har stor erfaring med forskellige typer af skøder, herunder skøder i forbindelse med skilsmisse, ændringer i ejerforhold, og ved køb af en ny bolig, uanset om det drejer sig om familiens nye drømmehjem eller ved et forældrekøb.

Uanset hvad baggrunden for dit skøde er, skal du vide, at det er risikabelt at skrive det selv; selv små fejl kan medføre store konsekvenser.

Køberrådgivning, skødeskrivning og tinglysning

Som certificeret boligadvokat har vi mange års erfaring med bolighandel. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen, fra køberrådgivning til skødeskrivning og tinglysning. Vi sørger for, at alle juridiske aspekter er korrekt håndteret, og vi giver dig klarhed og overblik over processen.

Som boligkøber står du overfor komplekse juridiske udfordringer, og du skal tage stilling til en lang række dokumenter og vilkår. Samtidig skal du have klarhed over eventuelle skjulte mangler ved ejendommen, der kan give uforudsete udgifter efter overtagelsen, ligesom du skal have tinglyst et skøde og sikre dig, at du overtager en gældfri ejendom fra sælger.

Alt det og meget mere hjælper vi dig med gennem vores køberrådgivning. Vi fjerner enhver tvivl og usikkerhed, du måtte have i forbindelse med juridiske spørgsmål, og vi giver dig afklaring og overblik, inden købsaftalen underskrives.

Ændring af skøde

Der kan være flere grunde til, at et nuværende skøde skal ændres. Det kan være på grund af skilsmisse, hvis ejerforholdende i en fælles ejendom ændrer sig eller hvis et forældrekøb skal overdrages til barnet.

Uanset årsagen kan vi hjælpe dig, og typisk er prisen på en ændring en smule billigere end ved udarbejdelse af et nyt skøde. Vi sørger for alt, hvad der vedrører udarbejdelsen af skødet, tinglysning af skødet og indhentning af alle nødvendige underskrifter.

Tinglysning fast ejendom

Hvad koster tinglysning af fast ejendom?

Hos eBoligadvokat tilbyder vi konkurrencedygtige priser for udarbejdelse af skøder, og vi kan hjælpe dig med at forstå og beregne tinglysningsafgiften.

Prisen for tinglysning af skøde består af to dele: Prisen for udarbejdelse af skødet, og tinglysningsafgiften til staten.

1) Prisen for udarbejdelse af skøde

2) Tinglysningsafgiften til staten

Førstnævnte er den pris, du betaler eBoligadvokat for at udarbejde dit skøde og sende det til tinglysning: fra 2.250 kr. for en ændring af skøde til 2.950 kr. for et skøde ved fri ejendomshandel.

Tinglysningsafgiften til staten udgør som udgangspunkt 1.750 kr. plus 0,6% af købesummen eller af den offentlige vurdering, hvis der er tale om en handel mellem familiemedlemmer.

Har du brug for hjælp?

Hvis du står over for et kommende boligkøb, eller hvis du allerede har underskrevet en købsaftale, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder rådgivning gennem hele købsprocessen, og vi kan hjælpe med at udarbejde dit skøde, sikre en nem og problemfri tinglysning, og give dig fuld juridisk tryghed i din bolighandel.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din bolighandel.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik