Click for English short version

Boligadvokat Odense

Sådan kommer du bedst gennem et boligkøb i Odense

 

Skal du købe ny bolig ?

       KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

 

       HUS: Kun 6.750 kr ➜ LÆS MERE

       EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr   LÆS MERE

       ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr   LÆS MERE

       SOMMERHUS: Kun 6.750 kr  LÆS MERE

Pris inkl. moms
4.500-6.750 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Boligadvokat Odense

En boligadvokat kan hjælpe dig med at komme sikkert og trygt igennem dit boligkøb. Har du sat jagten på drømmeboligen ind, er det altså en god idé at bruge en professionel og uvildig rådgiver til at tale din sag.

 

En ejendomsmægler kan være nok så sød, venlig og smilende, når du er til fremvisning på dit drømmehus. Han kan komme med gode råd og vejlede, men vi kan med sikkerhed sige, at han er sælgers mand. Hans mål er at få den bedste handel i hus – for sin klient, vel at mærke.

Derfor skal du som køber trække vejret et par gange ekstra, før du for alvor springer med på vognen, når ejendomsmægleren forklarer om det ene og det andet. Lyt, lær og snak derefter med dit eget bagland. Hyr en god boligadvokat, der kan give dig en professionel rådgivning, før du sætter din underskift på købsaftalen.

Har du allerede fundet drømmehjemmet, og leder du efter en boligadvokat i Odense, så kan eBoligadvokat hjælpe dig videre i din proces. Vi har stor erfaring med bolighandel, vi vejleder hver dag nye boligkøbere, og vi ved nøjagtig, hvilke ting vi skal kigge efter i din købsproces, så du kommer godt igennem købet.

 

Vælg en erfaren boligadvokat

En boligadvokat i Odense er din sikkerhed for, at alt går godt under handlen og for at du føler dig tilpas i processen. At købe bolig er en stor ting, og det skal helst være en tryg og rar proces, du kan kigge tilbage på med glæde. Med en eBoligadvokat ved din side får du mange års erfaring, stort kendskab til branchen og en omhyggelig tilgang til dine papirer, så du kan have ro i sindet.

Som en erfaren og landsdækkende boligadvokat kan vi hjælpe dig, der køber bolig i Odense eller i andre dele af landet. Du er i trygge hænder hos os, og vi yder udelukkende uvildig juridisk rådgivning, hvilket betyder, at vi ikke modtager provision eller lignende fra tredjepart.

 

Husk advokatforbeholdet

Uanset om du det er en boligadvokat i Odense, du er på jagt efter, eller én et andet sted i landet, så er det vigtigt, at du allerede i begyndelsen af købsprocessen er bevidst om de faldgruber, der kan opstå i en bolighandel.

Har du ikke en boligadvokat med dig fra start, så sørg for, at du kan koble en på senere i processen – det gør du ved at få skrevet et advokatforbehold ind i købsaftalen. Du får ganske enkelt ejendomsmægleren til at tilføre det punkt i papirerne, før du skriver under. Efterfølgende kan en uafhængig rådgiver gennemgå handlens vilkår med dig, og du kan komme fri af handlen, hvis der viser sig at være fejl og mangler, der er større end forventet.

Måske er dette boligkøb det første, måske har du købt og solgt tidligere – uanset hvor erfaren du er, er der mange facetter i en bolighandel, der skal holdes styr på undervejs. Derfor anbefaler vi også, at du altid sørger for at få professionel, i form af en advokat, til hjælp i processen.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik