eBoligadvokat

 

– og om hvorfor du altid bør bruge en boligadvokat

 

Når du står midt i en bolighandel, er der alverdens processer, du skal igennem, før du står med nøglerne i hånden. Det kan være svært for den almindelige boligkøber at finde hoved og hale i aftaler og dokumenter, og derfor er det vigtigt at have en god boligadvokat på sagen. En af de ting, vedkommende sørger for, er berigtigelse af skøde.

Din bolighandel er næsten i hus, og om ganske kort tid står du med nøglerne til dit nye hjem, og du næsten ikke vente. De fleste, der har prøvet at købe en bolig, kender følelsen, men du må væbne dig med tålmodighed lidt endnu. Før du for alvor kan kalde dig boligejer, skal handlen nemlig afsluttes korrekt.

 

Når skødet er underskrevet

Dit boligkøb bliver officielt gældende via skødet, som er det endelige dokument i den bolighandel, du står midt i. Det skal underskrives og tinglyses, og når det er sket, tilhører boligen officielt dig, så sælgers eventuelle kreditorer ikke længere kan gøre udlæg i ejendommen. Det er en proces, der kræver lidt arbejde frem og tilbage, og som går under den kryptiske betegnelse: berigtigelse af skøde.

Når du står overfor denne proces, er det en god idé at hyre en boligadvokat til at varetage arbejdet. Det gør de fleste boligkøbere, og det er penge, der er godt givet ud, da en boligadvokat kender til proceduren og kan bremse processen, hvis der opstår fejl undervejs.

 

 

Det hjælper boligadvokaten med

Berigtigelse af skøde betyder ganske enkelt, at du får din advokat til at godkende og anmelde skødet samt sørge for, at signeringer sker til tiden, ligesom vedkommende koordinerer med banken, så de gamle lån kan aflyses og de nye lån tinglyses i forbindelse med ejendomsskiftet.

Vil du gerne have en advokat til at klare berigtigelse af skødet for dig, er du bedst stillet, hvis du vælger en advokat med speciale i bolighandel. Hos eBoligadvokat klarer vi arbejdet og vejleder dig undervejs, så du få en tryg og nem proces, når drømmeboligen skal købes.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

– Gennemgang af alle sagens dokumenter

– Udarbejdelse og tinglysning af skøde.

– Varetagelse af korrespondancen mellem køber og sælger samt banken.

– Udarbejdelse af refusionsopgørelse og efterfølgende godkendelse.

– Den endelige afslutning af handlen – og vi stopper først, når alt er i orden.

Hvad koster berigtigelse af skøde?

Hos eBoligadvokat arbejder vi udelukkende med faste priser og under mottoet no cure, no pay, hvilket betyder, at du kun skal betale, hvis handlen rent faktisk går igennem. Berigtigelse af skøde er ikke en selvstændig ydelse, men derimod en del af den samlede køberpakke, vi leverer til vores kunder, og som går under næsten samme navn: berigtigelse af bolighandel.

Prisen er 6.750 kr., hvis du køber et hus, en ejerlejlighed eller et sommerhus.