Click for English short version

Billig Boligadvokat

Din boligrådgiver & køberrådgiver – Alt i èt!

Få masser af svar & råd – læs vores blogindlæg her!

Boligadvokat - Ingen handel, Ingen regning

Billig Boligadvokat – Få en tryg bolighandel

En boligadvokat er din uvildige boligrådgiver og køberrådgiver under bolighandlen. Den person der sørger for, at alle juridiske aspekter af sagen er gennemgået og forstået, så du ved præcis, hvad du går ind til, når du underskriver købsaftalen. Så enkelt kan det siges. Vælger du boligrådgivning af en boligadvokat, der er certificeret gennem Danske BOLIGadvokater, får du garanti for, at vedkommende udelukkende varetager dine interesser og på ingen måde modtager provision af realkreditinstitutter, banker, forsikringsselskaber eller andre.

Boligadvokaten kommer oftest i spil som rådgiver for personer, der ønsker at købe en bolig. Her giver advokaten det fulde overblik over handlen, så du undgår ubehagelige og dyre overraskelser efter overtagelsen. Men en boligadvokat kan også rådgive dig, der ønsker at sælge din bolig ved såkaldt selvsalg. Hører du til i den ene eller den anden gruppe, så læs med her.

Boligadvokat og boligkøb

Skal du købe en bolig, er en god men billig boligadvokat din juridiske støtte gennem hele processen. Du kan tage kontakt, allerede inden du har fundet dit drømmehjem eller du kan vente, indtil du er klar til at byde. Vælger du at underskrive en købsaftale, inden du har snakket med din boligadvokat, skal du huske at indsætte et advokatforbehold – så har advokaten stadig x antal til at gennemgå sagen, og du kan frigøres fra handlen, uden at det koster penge.

eBoligadvokat er certificeret boligadvokat gennem Danske BOLIGadvokater, og det er din garanti for fuld juridisk tryghed under handlen – vi varetager udelukkende dine interesser, når vi:

 • gennemgår købsaftalen fra ende til anden
 • gennemgår tilstandsrapporten, el-rapporten og energimærkning
 • undersøger lokalplaner og servitutter på ejendommen
 • tjekker for forurening på grunden
 • rådgiver om ejerskifteforsikring m.m.
 • udarbejder skødet
 • udarbejder refusionsopgørelsen

Hvis vi finder forhold, der skal bringes i orden, inden handlen kan godkendes – eller hvis der er forhold, som giver anledning til et nedslag i prisen – så udarbejder vi naturligvis en advokatskrivelse, ligesom vi varetager den fulde kontakt med mægler, sælger og sælgers bank.

Hos eBoligadvokat har vi tre nøgleord, der danner grundlag for al vores arbejde med kunder og bolighandel: Tryghed, tillid og tilgængelighed. Vi giver dig det fulde overblik over din handel, vi finder alle faldgruberne og vi gennemgår – og forklarer dig – sagen i et sprog, der er til at forstå.

 

Rådgivning ved forældrekøb

Overvejer du at købe en bolig, så dit barn kan få tag over hovedet, er det oplagt at bruge en billig boligadvokat som sparringspartner. Her er det ikke bare alle de almindelige ting, der skal

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik