eBoligadvokat

Boligadvokat Brønshøj

Køberrådgivning i Brønshøj

Når du skal købe en bolig, er det vigtigt, at alle sagens detaljer nærlæses, så der ikke opstår komplikationer og uforudsete udgifter, når først du er flyttet ind. Det kan være svært at få overblikket på egen hånd, men eBoligadvokat hjælper dig hele vejen.

ændring af skøde

Skal du købe ny bolig ?

KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

HUS: Kun 6.750 kr.
EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr.
ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr
SOMMERHUS: Kun 6.750 kr

Pris inkl. moms

4.500 - 6.750 Kr

Ring på telefon

31 20 24 24

Boligadvokat Brønshøj

En ejendomshandel er en kompliceret sag. Særligt for køber. Hvor sælger har en ejendomsmægler til at forklare sig alle de umulige og kringlede dokumenter, har køber kun sig selv at læne sig op ad. Medmindre du tager en boligadvokat med på råd; får en spiller på dit hold, der kan hamle op med mægleren.

eBoligadvokat har specialiseret sig i bolighandel, og vi kan guide dig gennem alle handlens processer, ligesom vi kan udpege alle de fejl, mangler og oversete detaljer, der kan føre til et afslag i prisen – eller som du i hvert fald skal have med i dit budget, inden du underskriver købsaftalen.

Jo tidligere du tager kontakt til advokaten, des bedre rådgivning kan du få. De fleste henvender sig, når drømmehjemmet er fundet og salgsopstillingen modtaget, men indimellem kan det være nødvendigt at underskrive købsaftalen med det samme; i det tilfælde skal du huske at få indført et advokatforbehold. Det er din sikkerhed for at du kan trække dig fra handlen, hvis der skulle være juridiske problemstillinger.

Er det nødvendigt med en boligadvokat?

Mange boligkøbere overvejer at gennemgå sagens dokumenter på egen hånd, men vi anbefaler altid, at du tager en boligadvokat med på råd. Gang på gang har vi oplevet, at klienter har overset vigtige detaljer, og i værste fald kan det komme til at koste dig mange penge.

Når du køber en bolig, er der mange dokumenter, der skal læses og tages stilling til. Det kan være svært at forstå det juridiske sprog, og det kan give en voldsom følelse af usikkerhed, hvis man ikke er 100% sikker på, at der er taget højde for alle detaljer. Og der bør ikke være usikkerhed i en bolighandel; i hvert fald ikke på det juridiske plan.

eBoligadvokat giver dig fuld tryghed i din bolighandel, så du kan sove roligt om natten.

eBoligadvokats opgaver

Når vi siger, at vi kommer omkring alle aspekter af din bolighandel, er det ikke for sjovt. Vi gennemgår det hele minutiøst, og vi kommer blandt andet ind på:

  • Vilkårene i købsaftalen
  • Servitutter på ejendommen
  • Lokalplaner i området
  • Tilstandsrapporten, el-rapporten og energimærkningen
  • Dine rettigheder og forpligtelser
  • Eventuel hus- og ejerskifteforsikring

Derudover varetager vi kommunikationen med både bank og sælger, så du ikke skal tænke på andet end at glæde dig til jeres nye fremtid.

Pris for boligadvokat

Hos eBoligadvokat arbejder vi med faste priser, og du bliver aldrig overrasket af ekstraomkostninger og skjulte gebyrer.

Skal du købe en andelsbolig, er prisen 4.500 kr., mens den er 6.750 kr., hvis du køber et hus, en ejerlejlighed eller et sommerhus. Derudover skal du huske, at det koster 1.660 kr. + 0,6% af købesummen i tinglysningsafgift til staten, når skødet skal tinglyses.

Har du behov for et kort formøde, inden du lader os kigge på din sag, er det gratis og uforpligtende – bare giv os et kald, så finder vi en tid.