eBoligadvokat

Boligadvokat Taastrup

– hvis du vil have god vejledning under dit boligkøb

En af de vigtigste ting, når du skal i gang med at handle bolig, er at have en Boligadvokat. En god og pålidelig rådgiver ved din side. En der kan vejlede dig gennem papirarbejdet, så du forstår fakta, formuleringer og alle delelementerne i handlen, og så du let kan overskue de vigtige detaljer.

Skal du købe ny bolig ?

KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

HUS: Kun 6.750 kr.
EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr.
ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr
SOMMERHUS: Kun 6.750 kr

Pris inkl. moms

4.500 - 6.750 Kr

Ring på telefon

31 20 24 24

Boligadvokat Taastrup

Du har måske handlet med bolig før, og derfor tror du, at du let kan gennemlæse en købsaftale og få styr på den på egen hånd. Men det kræver et særdeles trænet øje at gennemgå en købsaftale, overholde deadlines og sikre de rigtige svar og informationer fra sælger og ejendomsmægler – derfor råder vi altid til at hyre en uvildig boligadvokat, når du skal købe bolig.

Ejendomsmægleren er måske nok sød og rar, og han svarer sikkert fint på dine mange spørgsmål, men du må ikke glemme, at han er sælgers mand. Han vil altid gøre det bedste for sin klient, og derfor kan det være godt for dig som køber også at have en vejleder ved din side – én der kæmper din sag, og sørger for at du ikke køber katten i sækken.

Mangler du en boligadvokat i Taastrup, kan eBoligadvokat hjælpe dig. Vi er et landsdækkende advokatfirma, der dagligt arbejder med boligsager, og vi har derfor stor erfaring med i bagagen, og vi formår at oversætte de kringlede juridiske formuleringer til et sprog, der er til at forså.

En boligadvokat giver tryghed

Lader du eBoligadvokat være din boligadvokat i Taastrup, får du en rådgiver, der naturligt overtager alle de opgave, du ikke selv kan håndtere. Det gælder eksempelvis gennemlæsning af købsaftalen, advokatskrivelser til mægler, korrespondance med bankerne og ikke mindst en forklaring på alt, hvad der vedrører boligen, matriklen eller lokalområdet, og som kan påvirke din interesse i handlen.

Det er en stor ting at købe bolig både for følelserne og økonomien, og derfor er vores mål altid at skabe så meget tryghed som muligt for vores kunder. Det gør vi blandt andet ved at køre med faste priser uden ekstraomkostninger, så du ikke løber ind i økonomiske overraskelser undervejs i processen – i hvert fald ikke hos os. Derudover er vi certificeret gennem Danske BOLIGadvokater, og det betyder blandt andet, at vi ikke må modtage provision fra tredjepart, at vi tilbyder et gratis formøde på vores kontor og at vi kun må arbejde med faste priser på vores ydelser.

Som din Boligadvokat i Taastrup er det vores opgave at være uvildig juridisk rådgiver og dermed være med til at skabe tryghed for dig i dit boligkøb. Du skal ikke have ondt i maven eller hovedet fuld af bekymringer, når du køber din drømmebolig; det skal være en tid fyldt med glæde og forventning, og det vil vi gerne understøtte.

Til syvende og sidst er vores eneste mål, at du efter endt samarbejde står med nøglerne til din drømmebolig og med oplevelsen af, at du er blevet vejledt godt og har haft en god sparringspartner under hele processen – hvis du er glad, er vi glade.