Click for English short version

Boligrådgiver

Boligrådgiver & Certificeret Boligadvokat

Drømmer du om at købe en bolig eller sælge den nuværende, kan du med fordel søge professionel boligrådgivning af en boligrådgiver, så du får handlen i hus uden ubehagelige overraskelser. Vi Anbefaler en Certificeret Boligadvokat!

Uanset om du skal købe eller sælge en bolig, er der mange ting, du skal have overblik over og forståelse for. Alternativt risikerer du at træffe beslutninger på det forkerte grundlag, og det kan i sidste ende komme til at koste dig mange penge.

Med eBoligadvokat som din boligrådgiver får du fuld juridisk tryghed i handlen. Vi skaber overblikket og formidler sagens aspekter på en måde, der er til at forstå – og det gælder uanset om du skal købe eller sælge.

Boligrådgivning pris

Pris inkl. moms
4.950-8.000 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Boligrådgiver ved køb af bolig

At købe en bolig er en stor beslutning, og der er både penge og følelser på spil. Alligevel er mange af den opfattelse, at det kun er nødvendigt at få hjælp til skødeskrivning, men det er i den grad forkert. I virkeligheden er skødet den mindste del af en bolighandel.

Det vigtigste i et boligkøb er at forstå de mange aspekter af sagen; fordele, ulemper, muligheder, begrænsninger, lokalplaner, servitutter og meget andet der kan spille ind på din fremtidige oplevelse af boligen. Først når du har det fulde overblik, kan du træffe en beslutning.

Hos eBoligadvokat får du tryghed, erfaring og uvildig boligrådgivning gennem hele forløbet.

 

Tryghed og erfaring får du, fordi vi dagligt hjælper boligkøbere i hele landet med at gennemgå deres boligsag, og det har vi gjort i mange år. Vores erfaring er massiv, og vi bruger den til at hjælpe dig trygt gennem alle boligkøbets faser; fra de indledende forhandlinger over sagens dokumenter og bilag til overtagelse og refusionsopgørelse.

 

Uvildig boligrådgivning betyder, at vi udelukkende varetager dine interesser. Vi samarbejder ikke med eksterne spillere på markedet og modtager derfor ikke provision fra hverken banker, realkreditinstitutter, forsikringsselskaber eller lignende; det er dig, der er i fokus. For at garantere den uvildige tilgang er vi Certificeret Boligadvokat gennem Danske BOLIGadvokater, der løbende fører tilsyn med, at vi overholder de advokatetiske regler, der er sat op for medlemmerne.

Med en boligrådgiver ved din side får du de bedst mulige vilkår for en god handel.

Det hjælper din boligrådgiver med

Med en boligrådgiver ved din side får du hjælp til at klarlægge alle aspekter af den bolig, du overvejer at købe. Vi dykker ned i de enkelte detaljer og ender det med, at handlen ikke går igennem, skal du naturligvis ikke betale salær.

Hos eBoligadvokat får du blandt andet:

– Hjælp til at forhandle købsaftalens vilkår, fx prisen, overtagelsesdagen og forhold, der skal bringes i orden.

– Juridisk gennemgang af købsaftalen og alle sagens dokumenter.

– En gennemgang af ejendommens forsikringsforhold.

– Rådgivning i forbindelse med lokalplaner og tinglyste servitutter på ejendommen.

– En gennemgang af tilstandsrapporten, elinstallationsrapporten og energimærket.

– Rådgivning om ejerskifteforsikring.

– Rådgivning om forureningsforhold på matriklen.

Hvis vi aftaler, at vi skal varetage den digitale registrering i tingbogen samt berigtigelsen af handlen, sørger vi naturligvis også for det, ligesom vi kan udarbejde refusionsopgørelsen, når boligen skal overtages.

Boligrådgivning ved selvsalg

Der er lang tradition for at gøre brug af en ejendomsmægler, når vi danskere sælger vores hjem, men med tiden er det blevet mere og mere populært at klare arbejdet selv. Deraf navnet selvsalg.

Et selvsalg kan spare dig for både penge og frustrationer, men det kræver til gengæld, at du lægger din tid og energi i at udarbejde et korrekt og grundigt salgsoplæg. Som boligrådgiver hjælper vi dig gennem hele processen, så du får komplet juridsk rådgivning og udarbejdelse af alle relevante dokumenter i forbindelse med salgsopstillingen og på den måde undgår ubehagelige overraskelser undervejs.

Rådgiverens rolle ved selvsalg

I forbindelse med selvsalg skal der udarbejdes en række dokumenter, ligesom der skal indhentes diverse informationer om boligen i offentlige registre. Når boligen er solgt, vil der desuden være juridiske dokumenter, der skal gennemgås og godkendes – og alt det ordner vi naturligvis for dig.

Det drejer sig blandt andet om:

– Udarbejdelse af købsaftalen.

– Indhentelse af relevante dokumenter og informationer.

– Gennemgang af skødet.

– Gennemgang af refusionsopgørelsen.

Samtidig varetager vi korrespondancen med køber eller købers advokat i forhold til forhandlingerne, ligesom vi rådgiver dig om nødvendige dokumenter som tilstandsrapport, elinstallationsrapport og energimærke.

Din egen rolle ved selvsalg

Når du vælger at sælge din bolig uden en ejendomsmægler, skal du selv varetage de opgaver, mægleren ellers ville have klaret. Det handler først og fremmest om markedsføring og fremvisning af boligen.

Hvordan du griber det an, er op til dig selv. Du kan gribe til traditionel markedsføring i lokalaviserne, men da det ofte er forholdsvis dyrt, kan du også bruge specifikke hjemmesider rettet mod selvsalg – og så er det naturligvis oplagt at bruge de sociale medier som markedsføringskanal.

Når boligen skal fremvises, kan du enten gøre det selv eller overveje, om du har en god sælger i dit netværk, der kan gøre det bedre end dig. Det kan både være en fordel og en ulempe, at du er den, der kender hjemmet og området bedst, så det er et spørgsmål om at mærke efter, hvad der føles mest rigtigt for dig.

En advokat som boligrådgiver

Der findes mange boligrådgivere på markedet, men det er ikke alle, der har en baggrund som advokat med i bagagen. Som Certificeret Boligadvokat har vi mange års erfaring med alt, hvad der vedrører boligkøb og -salg, ligesom vi kan rådgive dig i det efterfølgende forløb, så du undgå at løbe ind i alvorlige økonomiske overraskelser.

Har du og din partner eksempelvis lavet en samejeoverenskomst, hvis I ikke er gift? Hvis I allerede er ægtefolk, har I så overvejet, om det er nødvendigt med en ægtepagt om særeje i et eller flere tilfælde? Og ved du og din partner, hvordan I hver især er stillet, hvis en af jer skulle gå bort?

Hos eBoligadvokat hjælper vi dig med at få alle detaljerne på plads, så du og familien kan rykke trygt videre fra eller til jeres nye hjem. Det betyder måske ikke så meget nu og her, men det kan få alvorlige konsekvenser fremadrettet, hvis ikke I har sikret hinanden og jeres værdier på rette vis.

Se boligadvokat priser ved rådgivning i forbindelse med køb af bolig.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik