eBoligadvokat

Boligrådgivning

Professionel Boligrådgivning – Sikker Bolighandel

Drømmer du om at købe et nyt hjem eller sælge det nuværende? Så er det vigtigt at have en professionel boligrådgiver ved din side. Hos eBoligadvokat tilbyder vi certificeret boligrådgivning, der sikrer dig en tryg og sikker bolighandel uden ubehagelige overraskelser.

Uanset om du er køber eller sælger, er der mange aspekter af en bolighandel, du skal have styr på. Uden den rette forståelse risikerer du at træffe beslutninger på et forkert grundlag, hvilket kan koste dig dyrt. Med professionel boligrådgivning fra eBoligadvokat er du altid på den sikre side.

Som din boligrådgiver tilbyder vi fuld juridisk tryghed i bolighandlen. Vi skaber overblikket og formidler sagens aspekter på en letforståelig måde, uanset om du er køber eller sælger.

Boligrådgivning pris

Pris inkl. moms

4.950 - 8.000 kr

Ring på telefon

31 20 24 24

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

Boligrådgivning ved køb af bolig

At købe en bolig er en stor beslutning, hvor både penge og følelser er på spil. Mange tror, at det kun er nødvendigt med hjælp til skødeskrivning, men det er langt fra sandheden. I virkeligheden er skødet den mindste del af en bolighandel.

Forståelse af boligkøbets mange aspekter

Det vigtigste ved et boligkøb er at forstå de mange aspekter af sagen; fordele, ulemper, muligheder, begrænsninger, lokalplaner, servitutter og meget mere. Først når du har det fulde overblik, kan du træffe en velinformeret beslutning.

Hos eBoligadvokat får du tryghed, erfaring og uvildig boligrådgivning gennem hele forløbet.

Tryghed, erfaring og uvildig boligrådgivning

Tryghed, erfaring og uvildig boligrådgivning
Hos eBoligadvokat tilbyder vi tryghed, erfaring og uvildig boligrådgivning gennem hele boligkøbs processen. Vi hjælper dagligt boligkøbere i hele landet med at gennemgå deres boligsag, og det har vi gjort i mange år. Vores erfaring er omfattende, og vi bruger den til at hjælpe dig trygt gennem alle boligkøbets faser.

Uvildig boligrådgivning betyder, at vi udelukkende varetager dine interesser. Vi samarbejder ikke med eksterne aktører på markedet og modtager derfor ikke provision fra banker, realkreditinstitutter, forsikringsselskaber eller lignende. Du er i fokus hos os. For at garantere den uvildige tilgang er vi Certificeret Boligadvokat gennem Danske BOLIGadvokater, der løbende fører tilsyn med, at vi overholder de advokatetiske regler, der er sat op for medlemmerne.

Hvordan din boligrådgiver hjælper dig

Med en boligrådgiver ved din side får du hjælp til at klarlægge alle aspekter af den bolig, du overvejer at købe. Vi dykker ned i de enkelte detaljer, og hvis handlen ikke går igennem, skal du naturligvis ikke betale salær.

Hos eBoligadvokat får du blandt andet:

 • Hjælp til at forhandle købsaftalens vilkår, fx prisen, overtagelsesdagen og forhold, der skal bringes i orden.
 • Juridisk gennemgang af købsaftalen og alle sagens dokumenter.
 • En gennemgang af ejendommens forsikringsforhold.
 • Rådgivning i forbindelse med lokalplaner og tinglyste servitutter på ejendommen.
 • En gennemgang af tilstandsrapporten, elinstallationsrapporten og energimærket.
 • Rådgivning om ejerskifteforsikring.
 • Rådgivning om forureningsforhold på matriklen.

Hvis vi aftaler, at vi skal varetage den digitale registrering i tingbogen samt berigtigelsen af handlen, sørger vi naturligvis også for det, ligesom vi kan udarbejde refusionsopgørelsen, når boligen skal overtages.

Boligrådgivning ved selvsalg

Der er lang tradition for at gøre brug af en ejendomsmægler, når vi danskere sælger vores hjem, men med tiden er det blevet mere og mere populært at klare arbejdet selv. Deraf navnet selvsalg.

Selvsalg er blevet mere og mere populært, da det kan spare dig for både penge og frustrationer. Men det kræver, at du lægger din tid og energi i at udarbejde et korrekt og grundigt salgsoplæg. Som boligrådgiver hjælper vi dig gennem hele processen, så du får komplet juridisk rådgivning og udarbejdelse af alle relevante dokumenter i forbindelse med salgsopstillingen.

Rådgiverens rolle ved selvsalg

I forbindelse med selvsalg skal der udarbejdes en række dokumenter, og der skal indhentes diverse informationer om boligen i offentlige registre. Når boligen er solgt, vil der desuden være juridiske dokumenter, der skal gennemgås og godkendes – og alt det ordner vi naturligvis for dig.

Det drejer sig blandt andet om:

 • Udarbejdelse af købsaftalen.
 • Indhentelse af relevante dokumenter og informationer.
 • Gennemgang af skødet.
 • Gennemgang af refusionsopgørelsen.

Samtidig varetager vi korrespondancen med køber eller købers advokat i forhold til forhandlingerne, ligesom vi rådgiver dig om nødvendige dokumenter som tilstandsrapport, elinstallationsrapport og energimærke.

Din egen rolle ved selvsalg

Når du vælger at sælge din bolig uden en ejendomsmægler, skal du selv varetage de opgaver, mægleren ellers ville have klaret. Det handler først og fremmest om markedsføring og fremvisning af boligen

Hvordan du griber det an, er op til dig selv. Du kan gribe til traditionel markedsføring i lokalaviserne, men da det ofte er forholdsvis dyrt, kan du også bruge specifikke hjemmesider rettet mod selvsalg – og så er det naturligvis oplagt at bruge de sociale medier som markedsføringskanal.

Når boligen skal fremvises, kan du enten gøre det selv eller overveje, om du har en god sælger i dit netværk, der kan gøre det bedre end dig. Det kan både være en fordel og en ulempe, at du er den, der kender hjemmet og området bedst, så det er et spørgsmål om at mærke efter, hvad der føles mest rigtigt for dig.

En advokat som boligrådgiver

Der findes mange boligrådgivere på markedet, men det er ikke alle, der har en baggrund som advokat med i bagagen. Som Certificeret Boligadvokat har vi mange års erfaring med alt, hvad der vedrører boligkøb og -salg, ligesom vi kan rådgive dig i det efterfølgende forløb, så du undgå at løbe ind i alvorlige økonomiske overraskelser.

Har du og din partner eksempelvis lavet en samejeoverenskomst, hvis I ikke er gift? Hvis I allerede er ægtefolk, har I så overvejet, om det er nødvendigt med en ægtepagt om særeje i et eller flere tilfælde? Og ved du og din partner, hvordan I hver især er stillet, hvis en af jer skulle gå bort?

Komplet rådgivning for en tryg bolighandel

Hos eBoligadvokat hjælper vi dig med at få alle detaljerne på plads, så du og familien kan rykke trygt videre fra eller til jeres nye hjem. Det betyder måske ikke så meget nu og her, men det kan få alvorlige konsekvenser fremadrettet, hvis ikke I har sikret hinanden og jeres værdier på rette vis.

Se boligadvokat priser ved rådgivning i forbindelse med køb af bolig.

Ofte stillede
spørgsmål

Boligrådgivning er professionel rådgivning tilknyttet køb, salg eller leje af boliger. Det er vigtigt, da det kan hjælpe med at undgå juridiske problemer og sikre en nem overdragelse.

Boligrådgivning inkluderer ofte ejendomsvurdering, juridisk gennemgang af dokumenter, hjælp til kontraktforhandling og rådgivning om finansiering.

For at vælge den rigtige boligrådgiver bør du undersøge deres erfaring, læse kundeanmeldelser og sørge for, at de har specialisering inden for boligtransaktioner.

Prisen for boligrådgivning varierer normalt baseret på ejendommens pris, omfang af tjenester og den valgte rådgivers erfaring.

Ja, boligrådgivning er ikke kun for køb og salg af boliger, men kan også være nyttig, hvis du ønsker at leje en bolig, da det kan hjælpe med at forstå lejekontrakten og dine rettigheder som lejer.

Boligadvokat – din tryghed

Vi er medlem af: