eBoligadvokat

 

Vælg en certificeret boligadvokat

 

Har du fundet dit drømmehjem, så lad ikke den gode handel falde til jorden, blot fordi der er rod i papirarbejdet. Undgå søvnløse nætter og ondt i hovedet ved at vælge en advokat, der kender boligmarkedet ud og ind.

En advokat er ikke bare en advokat – og det skal du huske, når du er i gang med at handle bolig og har brug for juridisk bistand. Med dét mener vi, at du med fordel kan gøre dig selv den tjeneste at vælge en certificeret advokat til boligkøb der kender til boligmarkedet – gerne i dit lokalområde.

Det gode køb kræver forarbejde

Der er meget papirarbejde, der skal laves i forbindelse med et boligkøb, og selvom du er ivrig efter at få afsluttet handlen på dit og familiens drømmehjem, er der mange faktorer, der skal kigges efter i sømmene, inden handlen er i hus. For din egen skyld, vel at mærke; drømmeboligen kan hurtigt forvandle sig til et mareridt, hvis du overser væsentlige detaljer, der efterfølgende koster dig store summer at håndtere.

Køber du bolig i blinde og uden en advokat ved din side, risikerer du at stå med en bolig, hvor du senere eller undervejs opdager, at der er ting, som ikke er taget højde for – og netop derfor anbefaler vi ALTID boligkøbere at rådføre sig med en advokat. En certificeret boligadvokat. En boligadvokat, der er certificeret gennem Danske BOLIGadvokater, er underlagt en række etiske regler, der sikrer forbrugerne en fyldestgørende og gennemsigtig service, og som ikke mindst garanterer dig, at advokaten udelukkende handler i din interesse.

Udover sikkerheden for korrekt og god rådgivning gennem hele købsprocessen får du også hjælpen til en fast pris, ligesom du kan få et gratis formøde med boligadvokaten, så du kan mærke kemien, inden du laver en aftale.

 

Store beslutninger kræver omtanke

Et boligkøb er en stor beslutning med mange følelser involveret, og det kræver omtanke og god rådgivning at træffe de rigtige beslutninger – og hvorfor lade en god handel gå i vasken, fordi du ikke får den hjælp, du har behov for i processen? Det vil være enormt ærgerligt, og det vil lægge en betydelig dæmper på glæden ved at opdage, jagte og købe din drømmebolig.

Vælg altid en certificeret boligadvokat, der kender boligmarkedet. Du får garanti for god rådgivning, og det kan give den nødvendige ro i maven, så du kan træffe den rette beslutning, når du skal købe dit nye hjem.