Click for English short version

Berigtigelse

Berigtigelse

Berigtigelse af bolighandel

HVAD SKAL VI HJÆLPE MED AT BERIGTIGE?

HUS: Kun 7.250 kr LÆS MERE

EJERLEJLIGHED: Kun 7.250 kr LÆS MERE

ANDELSBOLIG: Kun 4.950 kr LÆS MERE

SOMMERHUS: Kun 7.250 kr LÆS MERE

Pris inkl. moms
2.950 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Berigtigelse af bolighandel

En berigtigelse af en bolighandel er en betegnelse for det stykke arbejde, boligadvokaten udfører, når han eller hun godkender og afslutter din handel. Hos eBoligadvokat har vi mange års erfaring med berigtigelse, og vi garanterer dig fuld juridisk tryghed.

Det er vigtigt at have en boligadvokat med på sidelinjen, når du handler bolig. Hvis du ikke har talt med en, inden du underskriver købsaftalen, skal du huske at få indsat et advokatforbehold i købsaftalen – det er nemlig din mulighed for at få en advokat til at gennemgå sagen og godkende handlen, inden den træder i kraft.

Med et advokatforbehold kan du trække dig fra handlen uden omkostninger, hvis den ikke bliver juridisk godkendt af din advokat til bolighandel. Du kan også trække dig uden at have en advokat på sagen, men så koster det dig typisk 1% af købesummen i godtgørelse til sælger.

eBoligadvokat er på din side

Der er mange fordele ved at have en boligadvokat med på holdet, når du køber dit drømmehjem. Først og fremmest handler det om at have en spiller på dit hold, der udelukkende varetager dine interesse. På modstanderens hold – altså hos sælger – er det ejendomsmægleren, der styrer slagets gang, og det er typisk mægler, der udformer købsaftalen.

eBoligadvokat er certificeret boligadvokat gennem Danske BOLIGadvokater, og det betyder, at vi har forpligtet os til at overholde en lang række etiske krav, der sikrer dig den bedst mulige service. Herunder at vi ikke må modtage provision fra tredjepart, og det betyder, at vores fokus er 100% på dig og din bolighandel.

Det er yderst sjældent, at vi overser noget i en handel, der ender med at få negative konsekvenser for køber, men hvis du alligvel bekymrer dig, kan vi fortælle, at vi selvfølgelig har en lovpligtig forsikring, der dækker eventuelle omkostninger, der måtte komme på baggrund af vores arbejde.

Berigtigelse

Berigtigelsen trin for trin

Som tidligere nævnt betyder det at berigtige en bolighandel i al sin enkelthed, at vi som boligadvokater godkender handlen og de vilkår, køber og sælger er blevet enige om i købsaftalen.

Resultatet af en berigtigelse er altså, at køber får den fulde ejendomsret til ejendommen, når købesummen frigives til sælger.

Som din boligadvokat sørger vi blandt andet for at:

– gennemgå alle sagens dokumenter og bilag

– give dig overblik over eventuelle lokalplaner, servitutter og andet vedrørende ejendommen

– varetage korrespondancen med sælger, mælger og bank

udarbejde skødet

– sikre at alt er på plads til din overtagelse

– udarbejde refusionsopgørelsen

– frigive købesummen med anmærkningsfrit skøde

– afslutte handlen

Prisen er ikke alt

Når det kommer til boligadvokater, er prisen ikke altafgørende for dit valg, men vi ved, at den er vigtig. Derfor tilbyder vi berigtigelse af bolighandler til en skarp og konkurrencedygtig pris, der underbygger vores ønske om, at alle gør brug af en advokat, når der handles bolig.

Alt for ofte ser vi, at købere venter med at kontakte boligadvokaten til skødet skal udarbejdes – hvilket vi selvfølgelig meget gerne gør – og det kan være farligt. I tilfælde af negative overraskelser efter overtagelsen kan du være yderst dårligt stillet, hvis du ikke har haft en boligadvokat med på sidelinjen.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik