Click for English short version

Boligadvokat Albertslund

Boligadvokat Albertslund

Skal du købe ny bolig ?

       KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

 

       HUS: Kun 6.750 kr ➜ LÆS MERE

       EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr   LÆS MERE

       ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr   LÆS MERE

       SOMMERHUS: Kun 6.750 kr  LÆS MERE

Pris inkl. moms
4.500-6.750 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Boligadvokat Albertslund

Kompetent rådgivning fra boligadvokat i Albertslund

I en bolighandel har sælger som regel en ejendomsmægler som rådgiver, mens du som køber står alene på din banehalvdel. Medmindre du allierer dig med en boligadvokat, der kan varetage dine interesser i handlen.

En boligadvokat er din sikkerhed for en tryg handel, og hos eBoligadvokat er vi gået hele vejen og blevet certificeret gennem Danske BOLIGadvokater. Det betyder, at vi altid tilbyder dig en fast pris på køberrådgivning, og inden du overhovedet forpligter dig til en aftale, kan du komme forbi vores kontor til et gratis formøde.

At være certificeret boligadvokat betyder desuden, at vi er underlagt en række krav, som bevirker, at vi ikke må modtage provision fra eksterne interessenter, og derfor er certificeringen din garanti for en advokat, der udelukkende varetager dine interesser.

 

Hvorfor bruge en boligadvokat?

Drømmeboliger har det med at få købere til at forelske sig hovedkulds i ejendommen, men desværre kommer selv de mest perfekte hjem med både juridiske og økonomiske problemstillinger – og de kan være svære at få øje på.

Med en boligadvokat ved din side får du professionelle øjne på din bolighandel, og du får en grundig gennemgang af købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, så du ikke løber ind i uforudsete udgifter, når du står med nøglerne i hånden. Det er en kompliceret proces at købe en bolig, og det er vigtigt, at du føler dig tryg gennem hele processen.

Det gør du med en boligadvokat.

 

Hvad indebærer boligadvokatens hjælp?

De fleste henvender sig til en boligadvokat, når købsaftalen er underskrevet. Er det også den måde, du regner med at gribe din boligjagt an på, skal du huske at få indsat et advokatforbehold i købsaftalen; med det på plads kan du trække dig fra handlen uden omkostninger, hvis advokaten ikke kan godkende den. Alternativt koster det dig som regel 1% af købesummen.

Hos eBoligadvokat kommer vi blandt andet omkring følgende:

– Købsaftalens vilkår

– Eventuelle servitutter på ejendommen

– Eventuelle lokalplaner i området

– Tilstandsrapporten, el-rapporten og energimærkning

– Dine rettigheder og forpligtelser

– Hus- og ejerskifteforsikring

– Eventuelle mangler ved ejendommen

– Meget meget mere

Udover ovennævnte håndterer vi al kommunikation med ejendomsmægler og sælger samt din og sælgers bank. På den måde har du hånd i hanke med at pengene bliver overført til tiden og skødet tinglyst, når det passer.

 

Hvad koster en boligadvokat i Albertslund?

Der kan være stor forskel på prisen for køberrådgivning, men for os er det vigtigt, at alle kan være med. Vi har sammensat en omfattende boligpakke, der giver dig præcis, hvad du har brug for, og den kan vi tilbyde til en fast pris: 4.500 kr. hvis du køber en andelsbolig og 6.750 kr., hvis det handler om et hus, en ejerlejlighed eller et sommerhus.

Du får ingen skjulte gebyrer eller ekstraomkostninger, når du handler med eBoligadvokat, og udarbejdelse samt anmeldelse af skøde til tinglysning er selvfølgelig inkluderet i den nævnte pris.

Kan du ikke helt finde ud af, om eBoligadvokat er noget for dig, tilbyder vi et gratis formøde. På den måde kan du mærke, om kemien er der; vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg under en bolighandel.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik