eBoligadvokat

Boligadvokat Brøndby

Køberrådgivning i Brøndby; få hjælp fra boligadvokat

Det er en stor investering at købe en bolig. Sandsynligvis den største investering i dit liv indtil nu. Derfor er det vigtigt, at du allierer dig med en boligadvokat, der kan gennemgå sagens akter og sikre dig det bedst mulige grundlag af træffe beslutninger på.

ændring af skøde

Skal du købe ny bolig ?

KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

HUS: Kun 6.750 kr.
EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr.
ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr
SOMMERHUS: Kun 6.750 kr

Pris inkl. moms

4.500 - 6.750 Kr

Ring på telefon

31 20 24 24

Boligadvokat Brøndby

Selv det flotteste hus kommer med fejl og mangler, og for det utrænede øje kan de være svære at få øje på. Med eBoligadvokat ved din side kan du koncentrere dig om at finde drømmehjemmet til dig og din familie, mens vi gennemgår sagens aspekter og giver dig overblikket i et sprog, der er til at forstå.

Hos eBoligadvokat har vi valgt at blive certificeret boligadvokat gennem Danske BOLIGadvokater, så du har garanti for et samarbejde, der udelukkende handler om dine behov. Vi må ikke modtage provision fra tredjepart, vi arbejder altid til en fast pris og vi tilbyder et gratis formøde, hvis du har brug for at mærke kemien, inden du vælger din boligadvokat.

Bolig i Brøndby – kan du undvære en advokat?

Hvis du allerede bor i det område, du ønsker at købe bolig i, overvejer du måske, om det er nødvendigt med en boligadvokat – om du ikke kan klare arbejdet selv. Og det kan du selvfølglige sagtens. Det er bare ikke noget, vi anbefaler.

Der er mange dokumenter, servitutter og lokalplaner, der skal tages stilling til i en bolighandel, og flere af dem er skrevet i et snørklet juridisk sprog, der gør det svært at afkode, hvad der egentlig står. Overser du selv den mindste fejl, risikerer du at løbe ind i store, uforudsete udgifter efter indflytning, og hvis du ikke har haft en boligadvokat med på sidelinjen, hæfter du selv for fejlen.

eBoligadvokat hjælper hver uge klienter med at gennemgå og afslutte deres bolighandler, og derfor ved vi præcis, hvad vi skal kigge efter, når vi gennemgår sagen, og vi garanterer dig fuld juridisk tryghed.

Hvad hjælper eBoligadvokat med?

Hos eBoligadvokat har vi sammensat en række boligpakker til en fast lav pris, og vores køberrådgivning omfatter blandt andet:

  • Gennemgang af købsaftalens vilkår
  • Undersøgelse af servitutter på ejendommen
  • Undersøgelse af lokalplaner i området
  • Gennemgang af tilstandsrapporten, el-rapporten og energimærkningen
  • Overblik over dine rettigheder og forpligtelser
  • Rådgivning om hus- og ejerskifteforsikring

Vi kommer omkring alle aspekter af sagen, ligesom vi varetager den nødvendige korrespondance med mægler og sælger samt din og sælgers bank. Du kan altså fokusere 100% på det nye kapitel i familiens drømmehjem, mens vi står for alt det praktiske.

Hvad koster en boligadvokat?

Hos eBoligadvokat mener vi, at alle skal have råd til køberrådgivning. Derfor har vi sammensat vores boligpakker, så de kommer omkring alle nødvendige dele af sagen til en pris, der er til at betale.

Køber du en andelsbolig, koster advokathjælpen 4.500 kr., mens det koster 6.750 kr., hvis du køber et hus, en ejerlejlighed eller et sommerhus. I prisen har vi inkluderet udarbejdelse af skøde samt anmeldelse til tinglysning, så den eneste ekstraudgift, der kommer, er den tinglysningsafgift, du skal betale til staten.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os, og vi tilbyder endda et gratis formøde, hvis du ønsker det.