Click for English short version

Boligadvokat Esbjerg

Boligadvokat Esbjerg

Skal du købe ny bolig ?

       KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

 

       HUS: Kun 6.750 kr ➜ LÆS MERE

       EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr   LÆS MERE

       ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr   LÆS MERE

       SOMMERHUS: Kun 6.750 kr  LÆS MERE

Pris inkl. moms
4.500-6.750 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Boligadvokat Esbjerg

– din vej til et godt boligkøb

Har du fundet din drømmebolig, og ønsker du nu at købe, så er det en god ide at kontakte en erfaren boligadvokat, der kan vejelede dig igennem alle de juridiske elementer at et boligkøb – det er nemlig ikke så enkelt, som det ser ud.

 

I en bolighandel er der ikke bare mange penge på spil – der er også en hel masse følelser, der ulmer i krop og sind – og derfor bør du altid sikre dig godt, inden du skriver under på en købsaftale. Det er vores bedste råd hos eBoligadvokat – et landsdækkende firma, som hvert år hjælper mange kommende boligejere sikkert gennem købet af deres nye bolig.

Selvom ejendomsmægleren på den bolig, du er interesseret i, er sød og venlig, så er han sælgers mand og skal derfor hele tiden sikre sin klients interesser. Ved at have en professionel rådgiver på din side, får du en medspiller, der håndterer dine interesser og kæmper din kamp, så du ikke bliver fanget i en uhensigtsmæssig handel.

Søger du en dygtig og professionel boligadvokat i Esbjerg, kan eBoligadvokat hjælpe dig. Vi dækker hele landet og er certificeret gennem Danske BOLIGadvokater, som er din sikkerhed for, at vi ikke modtager provision.

 

Kontakt boligadvokaten inden du finder boligen, eller…

Som udgangspunkt er det en god idé at få en boligadvokat på så tidligt i processen som muligt, og leder du efter en boligadvokat i Esbjerg, skal du blot udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. Har du allerede fundet din drømmebolig, er det vigtigt, at du husker at indføre et advokatforbehold i købsaftalen, inden du underskriver – på den måde kan du få boligadvokaten til at gennemgå handlen, selvom du ikke har kontaktet vedkommende endnu.

Hos eBoligadvokat er vi fuldt gennemsigtige, og du får en fast pris uden ekstraomkostninger. Vi gennemgår din handel linje for linje, dokument for dokument, og hvis vi finder det mindste, sørger vi for at det afklaret, så du kender hver eneste detalje i den handel, du er ved at indgå.

 

Boligkøb kan være kompliceret

Måske er du førstegangskøber, måske er det anden, tredje eller fjerde gang, du handler bolig. Uanset hvor erfaren du er, er et boligkøb en kompliceret affære, og du kan nemt overse vigtige detaljer eller misforstå et afsnit i købsaftalen, som en trænet rådgiver vil opfange – og oversete fejl og mangler kan hurtigt blive dyre. Du sikrer derfor dig selv bedst ved at bruge de ekstra midler på en omhyggelig rådgiver.

Sørger du for at hyre en ekstern rådgiver til dit boligkøb, kan du være sikker på, at du kan sove roligt om natten og dermed gå en glad tid i møde i dit nye hjem. Vi minimerer frustrationerne og bekymringerne op til nøgleoverdragelse.

Med professionel hjælp udefra får du den bedst mulige start på dit liv som boligejer. En boligadvokat skaber tryghed, og den bedste måde at overtage et nyt hjem på er med ro i sindet – og det får du, hvis du har fået kompetent rådgivning undervejs.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik