Click for English short version

Boligadvokat Farum

Boligadvokat Farum

Skal du købe ny bolig ?

       KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

 

       HUS: Kun 6.750 kr ➜ LÆS MERE

       EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr   LÆS MERE

       ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr   LÆS MERE

       SOMMERHUS: Kun 6.750 kr  LÆS MERE

Pris inkl. moms
4.500-6.750 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Boligadvokat Farum

– din vej til et lettere boligkøb

Et boligkøb kan være fantastisk og spændende, men det kan også være nervepirrende og svært at holde styr på, fordi der er mange detaljer og løse ender, som skal mødes, før du står med nøglerne til din nye bolig. Vi anbefaler, at du får en boligadvokat til at tage sig af det tunge papirarbejde, så du selv kan gå og glæde dig til dit nye hjem i stedet.

 

Perioden op til overtagelsen af en ny bolig er ofte en rutsjebanetur af følelser og forhåbninger. Du glæder dig, er allerede begyndt at indrette det nye sted, og samtidig har du måske en bolig i forvejen, som du skal sige farvel til – og det sætter også en masse følelser i gang. Er der samtidig ikke styr på de faktuelle detaljer vedrørende købet, kan det hurtigt blive en ordentlig mundfuld at købe en bolig.

Når du handler bolig, er der mange detaljer i forbindelse med købsaftalen og papirarbejdet, der skal være styr på undervejs. Det kan være svært for en almindelig person at holde tungen lige i munden, hvorimod en boligadvokat sidder med boligsager året rundt, og derfor har rutinen og metoderne til at varetage handlen.

Det er fristende at spare de penge, en boligadvokat skal have, men det kan være svært selv at vide, hvilke ting du skal have ekstra fokus på i et boligkøb, hvad du skal kigge efter i købsaftalen, hvilke deadlines der skal overholdes og ikke mindst hvordan du afkræver svar fra ejendomsmægleren. Alt det og meget mere ved en boligadvokat.

 

Boligadvokaten er din mand

“Ejendomsmægleren er sælgers mand,” er en sætning, du garanteret har hørt indtil flere gange – og det er sandt. Ejendomsmæglerens job er at få den bedste handel for sælger, men du kan også få en person på din side: Boligadvokaten.

Med en uvildig juridisk rådgiver kan du få svar på diverse spørgsmål, ligesom du har en professionel til at tale din sag, så du kan være tryg i processen og finde rundt i alle detaljerne. Søger du en boligadvokat i Farum, kan eBoligadvokat hjælpe dig.

Hos eBoligadvokat har vi mange års erfaring med alle former for bolighandel, og vi sørger for at gennemgå din handel fra ende til anden, så der ikke er den mindste detalje, du ikke kender til, når du underskriver købsaftalen. Skal du forhandle med sælger, varetager vi korrespondancen, og det samme gør sig gældende i forbindelse med de nødvendige informationer, der skal frem og tilbage mellem bankerne.

Vi kan hjælpe dig med din bolighandel, uanset om du mangler en boligadvokat i Farum eller et andet sted i landet, da vi har udviklet vores metoder, så vi kan arbejde på tværs af landet. Som en ekstra garanti for dig, er vi certificeret gennem Danske BOLIGadvokater, og det er din sikkerhed for uvildig rådgivning, faste priser og en service, der lever op til en række fastsatte krav.

Gennemskuelighed og tryghed er nøgleordene, når du vælger eBoligadvokat, og leder du efter en boligadvokat i Farum, kan du være sikker på en god og behagelig købsproces hos os.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik