Click for English short version

Boligadvokat Fredensborg

Boligadvokat Fredensborg

Skal du købe ny bolig ?

       KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

 

       HUS: Kun 6.750 kr ➜ LÆS MERE

       EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr   LÆS MERE

       ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr   LÆS MERE

       SOMMERHUS: Kun 6.750 kr  LÆS MERE

Pris inkl. moms
4.500-6.750 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Boligadvokat Fredensborg

– en hjælpende hånd ved boligkøb

Det kan være overvældende at købe bolig, og på mange måder er det en ensom proces med mange beslutninger, overvejelser og ting at tage stilling til. Der er både følelser og økonomi i spil, og her kan det være en stor tryghed med en dygtig boligadvokat ved sin side.

 

Det er store beslutninger, der skal tages, når man køber ny bolig. Er stedet det rigtige? Ligger det godt? Er det drømmen? Og er det overhovedet muligt at få drømmen, hvis også økonomien skal gå op? Og og og…der er så mange ting at overveje, og som regel skal det hele gøres på ret kort tid.

Som boligmarkedet er nu, er der som regel flere købere til de rigtigt gode hjem, og derfor må man handle hurtigt. Men du bør aldrig handle hurtigere, end fornuften kan følge med. Det er vigtigt at trække vejret og overveje, om stedet nu er det rigtige, og om der er styr på detaljerne.

Du kan hurtigt komme til at træffe overilede beslutninger under pres og glemme alt om både økonomi, fakta og husets stand. Mange af spørgsmålene er op til dig selv at besvare, men hvis du ønsker lidt mere tryghed i din købsproces, anbefaler vi at få en boligadvokat til at gennemgå alt det formelle, købsaftalen og papirarbejdet i forbindelse med handlen.

Søger du en boligadvokat i Fredensborg, er eBoligadvokat et oplagt valg. Vi hjælper dig med at få styr på detaljerne, og du er ikke længere helt alene om at få boligkøbet trygt i hus.

 

Husk advokatforbehold i købsaftalen

Uanset om du søger en boligadvokat i Fredensborg eller i andre dele af landet, kan eBoligadvokat hjælpe dig. Du kan kontakte os både før og efter, du har underskrevet købsaftalen. Det vigtigste er, at du sørger for at få ejendomsmægleren til at skrive et advokatforbehold ind i købsaftalen, hvis du underskriver, inden du har talt med os.

Har du et advokatforbehold i din købsaftale, kan vi efterfølgende gennemgå den, kigge den efter i sømmene og gå i dybden med de elementer, der er brug for at blive taget hånd om. Det er en uvurderlig sikkerhed for dig, og når det kommer til noget så stort som en bolighandel, er det rart med både sikkerhed og tryghed.

Du forestiller dig måske, at du sagtens selv kan forstå og gennemgå købsaftalen, men der er flere steder, hvor du kan misforstå ting eller måske slet ikke opdager nuancerne. Det vil en erfaren boligadvokat kunne se, og når du søger en boligadvokat i Fredensborg og vælger eBoligadvokat, får du sikkerhed for et tilfredsstillende arbejde samt den tryghed det giver, når en faglig professionel håndterer sagen for dig.

Vi ønsker, at købsprocessen skal være behagelig og tryg for dig, og derfor arbejder vi blandt andet med faste priser, som du kender allerede i begyndelsen af vores samarbejde.Vi er desuden certificeret af Danske BOLIGadvokater, og det er din sikkerhed for, at vi udelukkende varetager dine interesser, ikke modtager provision fra tredjepart og altid er opdateret på udviklingen i boligbranchen.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik