Click for English short version

Boligadvokat Frederikssund

Boligadvokat Frederikssund

Skal du købe ny bolig ?

       KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

 

       HUS: Kun 6.750 kr ➜ LÆS MERE

       EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr   LÆS MERE

       ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr   LÆS MERE

       SOMMERHUS: Kun 6.750 kr  LÆS MERE

Pris inkl. moms
4.500-6.750 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Boligadvokat Frederikssund

– få uvildig juridisk vejledning under boligkøb

Et boligkøb er en stor ting både økonomisk og følelsesmæssigt, og når du står dér med følelserne uden på tøjet og er i gang med at handle dit fremtidige hjem, så er det en god idé at trække vejret helt ned i maven og kontakte en boligadvokat. Du må ikke lade dig forblænde, og bør altid få en uvildig og god juridisk vejledning gennem hele processen.

 

Når først du får øje på din drømmebolig, har fornuften det med at forsvinde og følelserne tager over. Du begynder at drømme om det liv, du kan leve i boligen, hvordan det skal indrettes og hvor sofaen skal stå. Men før du har malet væggene grønne og fældet halvdelen af haven, bør du sikre dig, at der er styr på alle de administrative detaljer vedrørende købet.

Uanset om du har handlet bolig før eller ej, så råder vi altid til at få juridisk rådgivning hos en boligadvokat undervejs. En ejendomsmægler kan hjælpe dig med svar på mange ting, men du kan også være sikker på, at han er sælgers mand, og netop derfor er det en god idé, at du også har en vejleder, som står ved din side under hele forløbet. Én der sørger for, at du får boligen på de bedst mulige vilkår.

 

En tryg vej til boligkøb

En boligadvokat kan bistå dig med alle de faktuelle ting, gennemgå papirer og købsaftale og sørge for, at alle ender mødes uden store fejl og mangler. En boligadvokat giver tryghed i din købsproces, og du undgår at begå dumme fejl undervejs, der i sidste ende kan koste dig dyrt.

Leder du efter en boligadvokat i Frederikssund, er det oplagt at bruge eBoligadvokat, der er et landsdækkende firma med speciale i bolighandler. Hos os går du en tryg købsproces i møde, og vi arbejder udelukkende med faste priser uden ekstraomkostninger, så du ved præcis, hvad du har med at gøre – og går handlen i vasken undervejs, skal du ikke betale salær.

Vi holder et højt og effektivt tempo med fokus på detaljerne, fordi vi ved, at der er mange følelser på spil. Har du spørgsmål undervejs, er vi altid tilgængelige, og som en ekstra sikkerhed for dig er vi certificeret af Danske BOLIGadvokater, hvilket betyder, at vi ikke modtager provision fra tredjepart og i øvrigt følger en række krav til god kundeservice.

Har du endnu ikke kontaktet en boligadvokat i Frederikssund, selvom du allerede har fundet din drømmebolig, er der én ting, du skal huske, inden du underskriver købsaftalen: Få skrevet et advokatforbehold ind i kontrakten. Med et advokatforbehold kan du henvende dig til boligadvokaten efter, at købsaftalen er underskrevet, og hvis vedkommende finder graverende fejl, kan du komme ud af handlen uden at tabe penge.

Det er guld værd at have en god boligadvokat som rådgiver. Én der kan opsnappe fejlene og få rettet op på dem, eller få dig ud af handlen inden boligdrømmen udvikler sig til et mareridt. Boligadvokaten er ganske enkelt din vej til en tryg bolighandel.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.



  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik