Click for English short version

Boligadvokat Hellerup

Boligadvokat Hellerup

Skal du købe ny bolig ?

       KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

 

       HUS: Kun 6.750 kr ➜ LÆS MERE

       EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr   LÆS MERE

       ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr   LÆS MERE

       SOMMERHUS: Kun 6.750 kr  LÆS MERE

Pris inkl. moms
4.500-6.750 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Boligadvokat Hellerup

Effektiv boligadvokat i Hellerup

Selv det smukkeste hjem kommer med fejl og mangler. Nogle af dem endda godt skjulte. Har du fundet dit drømmehjem i Hellerup, er det derfor helt essentielt, at du rådfører dig med en boligadvokat, inden du underskriver købsaftalen.

Har du allerede underskrevet købsaftalen, skal du ikke fortvivle; du har sandsynligvis fået indført et advokatforbehold, og så kan vi stadig nå at gennemgå din handel for fejl, mangler og eventuelle faldgruber. Der er ikke meget ved en boligdrøm, hvis den viser sig at medføre uoverskuelige økonomiske udgifter, du ikke havde taget højde for.

eBoligadvokat er certificeret boligadvokat gennem Danske BOLIGadvokater, og det betyder blandt andet, at vi ikke må modtage provision fra eksterne parter. Du kan altså vide dig 100% sikker på, at vi udelukkende varetager dine interesser, når vi forsøger at hjælpe dig med at få de bedst mulige vilkår i handlen.

Med eBoligadvokat får du fuld juridisk tryghed.

 

Boligadvokat i Hellerup

eBoligadvokat har hjulpet mange klienter videre med deres boligkøb i Hellerup og omegn, og det betyder, at vi har et indgående lokalkendskab, som vi kan udnytte til din fordel, når der skal forhandles priser.

Vi gennemgår alle dokumenter, ligesom vi undersøger,om der er servitutter på ejendommen og lokalplaner i området, der taler imod dine ønsker for boligen. Gennemfører du handlen uden en boligadvokat ved din side, risikerer du at overse små detaljer – og selv de mindste ting kan medføre store konsekvenser for din og familiens fremtid i boligen.

eBoligadvokat har mange års erfaring med boligsager, og vi præcis, hvad vi skal kigge efter, når vi gennemgår sagens dokumenter, og derfor garanterer vi dig en tryg proces gennem hele sagen.

 

Hvad hjælper eBoligadvokat med?

Hos eBoligadvokat mener vi det alvorligt, når vi siger, at vi gennemgår din bolighandel ned til mindste detalje. Vi nærstuderer hvert eneste dokument med lup, og giver dig et klart overblik i et sprog, der er til at forstå.

Vi kommer blandt andet omkring følgende:

– Købsaftalens vilkår

– Eventuelle servitutter på ejendommen

– Eventuelle lokalplaner i området

– Tilstandsrapporten, el-rapporten og energimærkningen

– Dine rettigheder og forpligtelser

– Hus- og ejerskifteforsikring

Som certificeret boligadvokat har vi 100% fokus på dine interesser, og vi forklarer hvert enkelt aspekt af sagen i sammenhæng med dets betydning for dig og dit køb. Samtidig varetager vi kommunikationen med mægler og bank, så sagens afsluttes korrekt og til rette tid.

 

Boligadvokat og pris

Prisen for en boligadvokat varierer fra advokat til advokat, men hos os mener vi, at alle skal have råd til køberrådgivning. Vi har effektiviseret vores arbejdesprocesser, så vi kan rådgive enhver bolighandel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Prisen er fast, og det koster 4.500 kr., hvis du køber en andelsbolig og 6.750 kr., hvis du køber et hus, en ejerlejlighed eller et sommerhus. Prisen indeholder udarbejdelse af skøde samt anmeldelse til tinglysning, så det eneste, du ellers skal betale, er tinglysningsafgiften til staten.

Har du spørgsmål til vores arbejde, eller ønsker du at mærke kemien, inden du vælger en boligadvokat, er du velkommen til et gratis og uforpligtende formøde på vores kontor.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik