eBoligadvokat

Boligadvokat Herlev

Professionel rådgivning fra boligadvokat i Herlev

Skal du købe bolig i Herlev, rådgiver eBoligadvokat dig gennem hele forløbet fra købsaftale og tilstandsrapport til tinglysning af skøde og refusionsopgørelse, så du får din drømmebolig på bedst mulige vilkår.

ændring af skøde

Skal du købe ny bolig ?

KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

HUS: Kun 6.750 kr.
EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr.
ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr
SOMMERHUS: Kun 6.750 kr

Pris inkl. moms

4.500 - 6.750 Kr

Ring på telefon

31 20 24 24

Boligadvokat Herlev

Som certificeret boligadvokat gennem Danske BOLIGadvokater har vi forpligtet os til at yde en service udover det sædvanlige. Vi arbejder til en fast lav pris uden skjulte gebyrer og ekstraomkostninger, vi tilbyder et gratis og uforpligtende formøde og vi modtager ikke provision fra eksterne parter. Certificeringen er din garanti for køberrådgivning af høj kvalitet.

De fleste boligkøbere henvender sig, når købsaftalen er underskrevet med et advokatforbehold, men du er også meget velkommen til at kontakte os, så snart du indleder jagten på din drømmebolig. Vi har et godt kendskab til lokalområdet og markedspriserne, og derfor kan vi hjælpe dig, når prisen skal forhandles.

Og du betaler selvfølgelig ikke noget, hvis handlen ikke går igennem; vi arbejder ud fra princippet ingen handel, intet salær.

Boligadvokat med tilfredshedsgaranti

Hos eBoligadvokat måler vi kvaliteten af vores arbejde på din tilfredshed. Vi arbejder med 100% fokus på din sag og din boligdrøm, og vores mål er altid at opnå de bedst mulige vilkår for vores klienter.

Det er vores helt klare overbevisning, at det er en god investering at alliere sig med en boligadvokat, når der handles bolig. Selv små fejl kan have store omkostninger, og derfor er det vigtigt, at du får professionelle øjne på din sag; vi gennemgår alle dokumenter ned til mindste detalje.

Skulle noget alligevel gå galt, så du løber ind i ekstraudgifter, der kunne være undgået, er vi dækket af en lovpligtig ansvarsforsikring, så du ikke hæfter økonomisk for fejlen.

Din tilfredshed er vigtig for os.

Rådgivning indenfor 24 timer

Hos eBoligadvokat ved vi, at der skal handles hurtigt, når drømmehjemmet er fundet, og derfor tilbyder vi at kigge på din sag indenfor 24 timer. Vi gennemgår alle dokumenter og videreformidler indholdet i et sprog, der er til at forstå.

Vi kommer blandt andet ind på:

  • Købsaftalens vilkår
  • Eventuelle servitutter på ejendommen
  • Eventuelle lokalplaner i området
  • Tilstandsrapporten, el-rapporten og energimærkningen
  • Dine rettigheder og forpligtelser
  • Hus- og ejerskifteforsikring

 

Som certificeret boligadvokat er det din sag, vi har for øje, og kun din. Vi går i dybden med hver enkelt del af handlen, så du får det fulde overblik, og vi varetager al kommunikation med sælger og bank, så du kan koncentrere dig om alt det sjove.

Pris for køberrådgivning

Vi mener, at det bedste samarbejde bygger på gennemsigtighed og tillid, og derfor har vi sammensat en række boligpakker med fast lav pris, hvor du kan se præcis, hvad du får for pengene.

Køber du en andelsbolig, koster rådgivningen 4.500 kr., mens det koster 6.750 kr., hvis du køber et hus, en ejerlejlighed eller et sommerhus. I den pris er indeholdt vores arbejde med udarbejdelse og tinglysning af skøde, men du skal huske, at der også skal betales tinglysningsafgift til staten; typisk 1.660 kr. plus 0,6% af købesummen.

Har du brug for at møde os, inden du hyrer os til din boligsag, tilbyder vi et gratis og uforpligtende telefonmøde med en boligadvokat, hvor du kan mærke kemien og høre mere om vores arbejde.