Click for English short version

Boligadvokat Herning

Boligadvokat Herning

Skal du købe ny bolig ?

       KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

 

       HUS: Kun 6.750 kr ➜ LÆS MERE

       EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr   LÆS MERE

       ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr   LÆS MERE

       SOMMERHUS: Kun 6.750 kr  LÆS MERE

Pris inkl. moms
4.500-6.750 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Boligadvokat Herning

– sådan kommer du trygt gennem en bolighandel

Har du fundet dit næste hjem, så er du sikkert fyldt med glæde og en masse tanker om processen. Hjælp dig selv med at gøre den proces god og rar ved at hyre en boligadvokat til at tage sig af de juriske detaljer og papirarbejdet, så du trygt kan underskrive købsaftalen.

 

Mangler du en boligadvokat i Herning – enten fordi du har planer om at købe en bolig, eller allerede er godt i gang med købet – så er du kommet til rette sted. Vi hjælper dig med at sikre den bedst mulige handel, og vi sørger for at alle detaljer er på plads. At købe bolig er en stor beslutning, og derfor handler det først og fremmest om at være tryg og have sikkerheden i orden – og det klarer du bedst med en boligadvokat ved din side.

Når du hyrer en god boligadvokat, får du en medspiller på dit hold, én der kan modsvare ejendomsmægleren, som arbejder for sælger – og hos eBoligadvokat stiller vi gerne op som din boligadvokat i Herning.

Vi er et landsdækkende advokatfirma, der yder uvildig juridisk bistand under boligkøb, så der kommer styr på alle detaljerne i handlen, og så vores klienter ikke ender med katten i sækken. Vi har stor erfaring med handel af ejendomme, og vi er certificeret gennem Danske BOLIGadvokater, hvilket betyder, at vi arbejder med faste priser og efterlever et sæt etiske regler, der giver dig den bedst mulig service.

 

Vi sikrer dig mod misforståelser

Som boligadvokat i Herning er vores opgave at sikre dig en god handel. Vi går til alle opgaver med professionalisme og stor viden, og vi kender hver eneste lille detalje og faldgrube i et boligkøb – og vi sørger naturligvis for, at at du undgår at falde i dem.

Det er måske ikke første gang, du skal købe bolig. Måske er det. Men uanset så er et boligkøb en kompliceret proces med mange detaljer, der skal falde på plads undervejs. Selvom du synes, du nemt kan gennemskue købsaftalen, risikerer du at misforstå eller glippe vigtige detaljer i købet, og i sidste ende kan det koste dig mange penge og måske endda vende boligdrømmen til et sandt mareridt.

Vi anbefaler altid professionel og uvildig rådgivning til boligkøbere, fordi vi har set det gå galt hos folk, der springer advokaten over – og tro os: Det er ikke det værd.

eBoligadvokat er et landsdækkende firma, og derfor kan vi hjælpe dig med din sag, uanset om du bor i Jylland, på Fyn eller på Sjælland. Vi tilbyder faste og konkurrencedygtige priser, og som Certificeret Boligadvokat lægger vi os altid i selen for at give dig den bedst mulige købsoplevelse.

Når vi modtager din købsaftale, går vi straks i gang med at læse den fra A-Z. Vi kigger på formuleringerne, detaljerne og alle de andre dokumenter i sagen, og hvis vi har spørgsmål, henvender vi os selv hos sælger eller ejendomsmægler. Vi sætter skub i sagerne, får afklaret hver enkelt detalje og sørger for, at du kommer trygt og sikkert i hus.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik