eBoligadvokat

Boligadvokat Hillerød

– et behageligt boligkøb

En drømmebolig er værd at kæmpe for, men det er ikke værd at få søvnløse nætter over, ej heller hovedpine på grund af papirarbejde, deadlines og faktuelle detaljer. En bolighandel kan godt lidt af en mundfuld, men med den rette boligadvokat på sidelinjen, er du hjulpet godt på vej.

Skal du købe ny bolig ?

KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

HUS: Kun 6.750 kr.
EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr.
ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr
SOMMERHUS: Kun 6.750 kr

Pris inkl. moms

4.500 - 6.750 Kr

Ring på telefon

31 20 24 24

Boligadvokat Hillerød

Et boligkøb kan være en omfattende affære, hvis der er detaljer, du er usikker på, eller hvis du ikke føler dig tryg i processen. Derfor anbefaler vi altid, at du har en god og uvildig rådgiver tilknyttet dit køb, så du slipper for at stresse over alt muligt, du alligevel ikke rigtig er inde i.

Søger du en boligadvokat i Hillerød, kan eBoligadvokat hjælpe dig. Vi er et landsdækkende firma, der varetager papirarbejdet i forbindelse med boligkøb, ligesom vi undersøger alle forhold omkring boligen, matriklen og området for dig, så du ved præcis, hvad du går ind til, hvis du køber boligen. Vi har mange års erfaring og håndterer hver dag boligkøb for vores kunder.

Vores mål er at skabe en så tryg proces for dig som muligt, og vi tager derfor hånd om alle de formelle dele af dit boligkøb.

Ejendomsmægleren spiller ikke på dit hold

Måske overvejer du, hvorfor du overhovedet har brug for en boligadvokat, når ejendomsmægleren glad svarer på det meste, og du forstår alt i købsaftalen. Jo, det skal du, fordi en ejendomsmægler først og fremmest er sælgers mand. Han er hyret ind af sælger og vil derfor give sin klient den bedst mulige handel, også selvom han er nok så sød og venlig overfor dig.

Du skal desuden huske på, at selvom du har handlet med boliger før – og særligt hvis det er første gang, du køber en bolig – så kan der stå ting i en købsaftale, som du ikke umiddelbart gennemskuer eller forstår. En købsaftale indeholder mange elementer, og derfor er anbefalingen også altid, at du får en boligadvokat til at gennemgå den for dig – og søger du en boligadvokat i Hillerød, hjælper vi dig gerne.

Når du står med købsaftalen på din nye bolig, skal du som udgangspunkt huske én ting: Du skal få ejendomsmægleren til at skrive et advokatforbehold ind i kontrakten, inden du underskriver dokumenterne. Det er din sikring for, at din boligadvokat efterfølgende kan gennemgå papirerne og få styr på detaljerne, uden du hænger på købet, hvis der viser sig at være ting, som giver anledning til bekymring.

Vælger du eBoligadvokat som din boligadvokat i Hillerød, får du en juridisk rådgiver, der tager sig af alt det praktiske vedrørende købet, og vi kører altid med faste priser. Det skaber tryghed hos kunderne, og du kan være sikker på, at der ikke dukker ekstra omkostninger op undervejs i processen. Vi er desuden certificeret hos Danske BOLIGadvokater, og det er din garanti for, at vi ikke modtager provision fra tredjepart, men udelukkende varetager dine interesser.

Hos eBoligadvokat har vi kun ét mål: At få dig trygt og godt igennem din bolighandel, så du til slut kan stå med nøglerne i hånden og være tilfreds med købsprocessen.