Click for English short version

Boligadvokat Holbæk

Boligadvokat Holbæk

Skal du købe ny bolig ?

       KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

 

       HUS: Kun 6.750 kr ➜ LÆS MERE

       EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr   LÆS MERE

       ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr   LÆS MERE

       SOMMERHUS: Kun 6.750 kr  LÆS MERE

Pris inkl. moms
4.500-6.750 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Boligadvokat Holbæk

– professionel vejledning ved boligkøb

Når du står med kuglepennen i hånden og skal til at skrive under på købet af en ny bolig, skal du sikre dig, at du har fået et advokatforbehold skrevet ind i købsaftalen. Det er nemlig din mulighed for at få sagen gennemgået af en boligadvokat, som er din uvildig rådgiver, så drømmen ikke pludselig ændrer sig til et mareridt.

 

Du synes måske ikke, det er nødvendigt at hyre en boligadvokat til at gennemse din købsaftale, når du står overfor et boligkøb, men vi anbefaler altid juridisk rådgivning – også selvom det ikke er første gang, du handler bolig. Der er mange faldgruber i en bolighandel, og du kan let overse det med småt, misforstå en passage i kontrakten eller glemme en deadline, og det kan gå grueligt galt, hvis det sker.

Når du står dér – midt i din drømmebolig parat til at flytte ind – så er det let at lade fornuften fordufte, og i stedet forestille sig alt fra hvilken maling væggene skal have til hvordan dine skabe skal stå. Men et boligkøb er en stor ting både økonomisk og følelsesmæssigt, og du er derfor nødt til at slå koldt vand i blodet og trække vejret en ekstra gang.

Kig efter alle faldgruber i handlen, tjek boligen igennem for mulige skavanker og vær sikker på, at du har styr på papirarbejdet. Du kan sagtens spørge ejendomsmægleren om en masse, og I kan have en god dialog, men husk alligevel på, at han er hyret af sælger for at få den bedst mulige handel gennemført, og netop derfor har du brug for en rådgiver, der kæmper for den bedste handel for dig.

 

Hyr en erfaren boligadvokat

Du kan finde en boligadvokat både før og efter, du har fundet din drømmebolig, men jo tidligere i processen du inddrager vedkommende, jo bedre rådgivning kan du få. Underskriver du købsaftalen, inden du har talt med din boligadvokat, så husk advokatforbeholdet. Med det i hænderne har du X antal dage til at få en boligadvokat til at gennemgå handlen.

Mangler du en boligadvokat i Holbæk, er eBoligadvokat en oplagt mulighed.

Hos eBoligadvokat kan vi hjælpe dig – og det gælder faktisk uanset, om du søger en boligadvokat i Holbæk eller i andre dele af Danmark – og vi håndterer boligsager hver eneste dag, hvilket giver os en massiv erfaring at trække på. Lader du os varetage din bolighandel, får du 100 % gennemsigtighed, en advokat der altid er tilgængelig og en hurtig og effektiv service. Vi arbejder udelukkende med faste priser, så du ikke løber ind i pludselige ekstraomkostninger i løbet af processen, og vi er certificeret gennem Danske BOLIGadvokater, hvilket blandt andet er din garanti for, at vi ikke får provision fra tredjepart.

Når du hyrer en boligadvokat til at vejlede dig under dit boligkøb, betaler du ikke kun for at få styr på papirarbejdet, du får også en ekstra tryghed foræret i processen. En bolighandel kan være hård kost for følelserne, og her kan det være beroligende at vide, at der er en faglig og professionel rådgiver med på sidelinjen, som holder styr på de elementære detaljer.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik