Click for English short version

Boligadvokat Holstebro

Boligadvokat Holstebro

Skal du købe ny bolig ?

       KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

 

       HUS: Kun 6.750 kr ➜ LÆS MERE

       EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr   LÆS MERE

       ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr   LÆS MERE

       SOMMERHUS: Kun 6.750 kr  LÆS MERE

Pris inkl. moms
4.500-6.750 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Boligadvokat Holstebro

– juridisk rådgivning ved boligkøb

Når du står ved drømmehuset med en kuglepen i hånden, skal du huske at stoppe op, før du skriver under på købsaftalen – for har du husket at få advokatforbeholdet med, og har du skaffet en boligadvokat? Læs her, hvorfor det er så vigtigt.

Alle, der har prøvet at købe bolig, ved, hvordan man kan blive revet med og glemme al fornuft, når følelserne går højt; når man ikke er den eneste interesserede og chancen for at finde et lige så godt sted næste gang er minimal.

Men du er nødt til at slå koldt vand i blodet og være fornuftig. Overvej og gennemgå boligen grundigt og vær sikker på, at du gør en god handel. Du kan falde i mange fælder, når det drejer sig om boligkøb. Vil du undgå det, skal du først og fremmest sørge for at få skrevet et advokatforbehold ind i købsaftalen, før du underskriver den.

Et advokatforbehold er din mulighed for at komme ud af handlen uden økonomiske omkostninger, hvis boligadvokaten finder graverende fejl – alternativt kan opdagelserne bruges til at forhandle en lavere pris på bolig. Advokaten er ganske enkelt et hold professionelle øjne på dit boligkøb, der sørger for, at alt forløber, som det skal.

 

Derfor skal du bruge en boligadvokat

Så snart du har mulighed for det, bør du kontakte en boligadvokat – jo tidligere i processen, jo bedre og mere fyldestgørende rådgivning kan du få. Boligadvokaten sørger for at få styr på detaljerne og gennem handlen fra ende til anden, så du ved præcis, hvad du går ind till, når du underskriver købsaftalen.

Har du brug for en boligadvokat i Holstebro – eller et hvilket som helst andet sted i landet – så kan eBoligadvokat hjælpe dig. Vi er et professionelt og landsdækkende advokatfirma med stor erfaring inden for bolig- og ejendomshandel, og vi kan klare hele processen over mail og telefon, hvis du ønsker det – og dét til en særdeles fair og konkurrencedygtig pris.

Hos eBoligadvokat er vi kendt for at være pålidelige og effektive, og det skyldes, at vi sætter en ære i god kunderservice og ikke mindst at vi hver dag håndterer rigtig mange bolighandler for vores kunder rundt om i landet. For at give dig tryghed i processen, arbejder vi med faste priser uden ekstraomkostninger, så du ved nøjagtigt, hvad du skal betale i sidste ende – og hvis handlen går i vasken, skal du ikke betale salær overhovedet. Som et ekstra plus er vi certificeret gennem Danske BOLIGadvokater, og det er kort fortalt din sikkerhed for, at vi ikke modtager provision gennem tredjepart.

Vil du have en professionel boligadvokat i Holstebro, så tøv ikke med at kontakte os. Med eBoligadvokat på dit hold sikrer du, at du ikke misforstår dele af købsaftalen eller står i en situation undervejs, som du ikke kan gennemskue eller som skaber problemer for dig. Som din rådgiver håndterer vi processen fra start til slut, så det eneste, du skal koncentrere dig om, er at nyde, at boligdrømmen er ved at blive til virkelighed – og måske allerede planlægge en indflytterfest for venner og familie.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik