Click for English short version

Boligadvokat Horsens

Boligadvokat Horsens

Skal du købe ny bolig?

       KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

 

       HUS: Kun 6.750 kr ➜ LÆS MERE

       EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr   LÆS MERE

       ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr   LÆS MERE

       SOMMERHUS: Kun 6.750 kr  LÆS MERE

Pris inkl. moms
4.500-6.750 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Boligadvokat Horsens

– hjælp til et godt boligkøb

Står du med drømmeboligen i hånden klar til at underskrive købsaftalen, så bør du få boligrådgivning af en erfaren boligadvokat til at gennemgå sagen for dig. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og du har behov for dig egen rådgiver, der tager sig af detaljer og papirarbejdet for dig.

 

Er du godt på vej til at købe bolig, og søger du en boligadvokat i Horsens, så kan eBoligadvokat hjælpe dig videre i processen. Hos eBoligadvokat håndterer vi boligsager hver dag, og derfor ved vi præcis, hvad vi skal kigge efter i købsprocessen, så du får købt en bolig uden større problemer.

Når du køber en bolig, er det en stor ting, og derfor er det nødvendigt med en tryg og behagelig proces. Det giver ro i maven, og du undgår søvnløse nætter, når du har en boligadvokat ved din side. Én med mange års erfaring, en professionel tilgang til arbejdet og et stort kendskab til branchen, så kan du være sikker på, at der er styr på dine papirer og situation – det giver tryghed.

Da vi er et landsdækkende firma, kan vi hjælpe dig med en boligadvokat, uanset om du køber bolig i Horsens eller andre dele af landet, og vi har den gode købsoplevelse i centrum. Som klient hos eBoligadvokat bliver du fulgt fra start til slut af en uvildig juridisk rådgiver; vi er certificeret boligadvokat gennem Danske BOLIGadvokater, og det er din garanti for, at vi udelukkende taler din sag og ikke modtager provision fra tredjepart.

 

Husk advokatforbehold i købsaftalen

Når du leder efter en boligadvokat i Horsens eller i andre landsdele, er det vigtigt, at du gør det så tidligt i købsprocessen som muligt. Som køber har du brug for en professionel til at kigge købsaftalen grundigt igennem, og kan du ikke få en boligadvokat til at gøre det, før du underskriver købskontrakten, skal du tage visse forbehold:

Når du står med købsaftalen, så sørg for, at ejendomsmægleren har skrevet et advokatforbehold ind i kontrakten, før du underskriver. På den måde kan din rådgiver gennemgå handlens vilkår efterfølgende og dermed opsnappe eventuelle fejl og mangler.

Måske har du handlet bolig før, eller også er det første gang for dig. Uanset om du har prøvet det før eller ej, så er det en følelsesmæssig stormfuld periode, når du handler bolig. Følelserne er på højkant, og du glemmer måske at fokusere på detaljerne, og du kan nemt overse vigtige ting i købsaftalen. Det gør en boligadvokat ikke – her er arbejdsbrillerne på og ingen følelser i klemme, og det gør det altså nemmere at slå ned på detaljerne, kræve svar og fokusere på alt det faktuelle.

Som boligadvokat i Horsens er eBoligadvokat din sikkerhed for en tryg, behagelig og god købsproces. Vi har fokus på at gøre din bolighandel så rar som overhovedet muligt, og vi kører blandt andet med faste priser, så du ikke bliver overrasket over ekstra omkostninger undervejs. Hos os ved du præcis, hvad du skal af med allerede i begyndelsen af processen, og det giver en god vished undervejs.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik