eBoligadvokat

Boligadvokat Kalundborg

– Få juridisk hjælp til boligkøb

Når du står overfor et boligkøb, er der mange ting at holde styr på, og dine følelser kan være et stort kaos af begejstring og bekymring. Din hjerne arbejder på højtryk og i den situation anbefaler vi, at du får dig en professionel og uvildig rådgiver, som kan støtte dig undervejs i processen.

Skal du købe ny bolig ?

KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

HUS: Kun 6.750 kr.
EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr.
ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr
SOMMERHUS: Kun 6.750 kr

Pris inkl. moms

4.500 - 6.750 Kr

Ring på telefon

31 20 24 24

Boligadvokat Kalundborg

Har du fundet dit drømmehus, og kan du ikke vente med at sætte din underskrift på købsaftalen, så er du i den grad heldig. Heldig fordi du har fundet et godt hjem, hvor du kan se dig selv bo, og som du har mulighed for at købe. Men før du lader begejstringen løbe af med dig, skal du have hold på dine følelser et kort øjeblik og forsøge at se det hele udefra.

Spørg dig selv, om huset er det helt rigtige – altså er det i god stand? Og er det en fornuftig købsaftale, du er i gang med at lave? Er der styr på detaljerne? Hvis der ikke er fuldstændig styr på alle elementer, så gør dig selv den tjeneste at kontakte en boligadvokat, som kan hjælpe dig i mål med købet.

En god boligadvokat tjekker din købsaftale igennem, sørger for at detaljerne er i orden og får ejendomsmægleren til at rette op på eventuelle fejl. Men det kræver altså, at du – allerede inden du skriver under på købsaftalen – får ejendomsmægleren til skrive et advokatforbehold ind i dokumenterne. Med advokatforbeholdet i hånden kan du henvende dig til boligadvokaten, som efterfølgende kan gennemgå handlens vilkår med dig.

En god boligadvokat giver tryghed

Søger du en Boligadvokat i Kalundborg, er det nærliggende at vælge eBoligadvokat. Vi er en landsdækkende virksomhed, der hver dag håndterer boligsager for vores klienter, og vores primære mål er at skabe en behagelig og tryg bolighandel for dig.

eBoligadvokat er den naturlige sparring undervejs i din købsproces, uanset om du mangler en boligadvokat i Kalundborg eller et andet sted i landet. Det er vigtigt, at du kan vende detaljer og fakta angående købet med en uvildig rådgiver, for selvom du finder ejendomsmægleren venlig og informativ, skal du hele tiden huske på, at ejendomsmægleren er ansat af sælger til at gøre den bedste handel. Derfor har du brug for hjælp til at tale din sag.

Når du vælger en boligadvokat fra eBoligadvokat får du en fast pris allerede i starten af vores samarbejde. Der kommer ingen ekstraudgifter undervejs i forløbet, og hvis handlen viser sig ikke at blive til noget, skal du ikke betale salær – vi kalder det no cure, no pay.

Har du brug for en boligadvokat i Kalundborg, kan du hos eBoligadvokat være sikker på at få en professionel rådgiver, der går op i sit arbejde, er vant til at handle med boliger og som er 100 % din mand på sagen. Vi er certificeret gennem Danske BOLIGadvokater, og det er en god sikkerhed for dig, fordi det stiller krav til os; vi må blandt andet ikke modtage provision fra tredjepart, vi må kun arbejde med faste priser og vi skal overholde et opsat kodeks for kundeservice.