eBoligadvokat

Boligadvokat Kolding

– en sikker vej gennem dit boligkøb

Et boligkøb er en stor ting både økonomisk og følelsesmæssigt. Det er sandsynligvis det største køb, du nogensinde gør, og har du samtidig fundet din drømmebolig, er dine følelser sikkert også i oprør af begejstring, og i den situation skal du trække vejret to ekstra gange og være sikker på, at du har styr på detaljerne og sikret dig selv bedst muligt – du starter med at hyre en god boligadvokat.

Skal du købe ny bolig ?

KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

HUS: Kun 6.750 kr.
EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr.
ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr
SOMMERHUS: Kun 6.750 kr

Pris inkl. moms

4.500 - 6.750 Kr

Ring på telefon

31 20 24 24

Boligadvokat Kolding

Når du står foran din kommende bolig, så ser du sandsynligvis en masse skønne ting, enkelte kompromisser og en masse forestillinger om det liv, du skal leve lige her. Det kan være svært at forestille sig, at noget kan gå galt i købet, og at du kan ende med at brænde fingrene. Men det kan du faktisk godt. Og en af de måder du undgår at gøre det, er ved at hyre en boligadvokat, der kan være din juridiske vejleder i processen.

Selvom ejendomsmægleren på boligen virker sød, rar og reel, skal du altid huske på, at han er sælgers mand. Han vil sin klient det bedste, og her skal du som udgangspunkt hele tiden vende alt det, der bliver sagt og lovet med din egen uvildige rådgiver – og søger du en boligadvokat i Kolding eller andre steder i landet, kan vi hos eBoligadvokat hjælpe dig.

Vi er et landsdækkende firma, der kan stille op med det samme, uanset om behovet er en boligadvokat i Odense, Roskilde, Kolding eller et helt fjerde sted. Vi har stor erfaring, er professionelle og håndterer hver dag adskillige boligsager. Vi er desuden certificeret gennem Danske BOLIGadvokater, hvilket er din sikkerhed for, at vi udelukkende varetager dine interesser.

Husk ALTID advokatforbeholdet

Når du står med kuglepennen i hånden – klar til at underskrive købsaftalen – skal du være sikker på, at du har fået ejendomsmægleren til at skrive et advokatforbehold ind i købsaftalen. Det er din sikkerhed for, at din boligadvokat kan gennemgå papirerne, få styr på detaljerne og stoppe handlen, hvis der viser sig at være et problem, I ikke har regnet med.

Det er en god idé at finde en boligadvokat tidligt i processen, men så længe du husker at få skrevet advokatforbeholdet ind i købsaftalen, kan du altid koble boligadvokaten på efterfølgende. Uanset om du søger en boligadvokat i Kolding eller andre steder i landet, så skaber vi os hurtigt et overblik over din sag. Vi gennemgår aftalen i detaljer og slår ned på de steder, der er noget at sætte spørgsmålstegn ved.

Hos eBoligadvokat får du en fast pris uden ekstraomkostninger, så du ikke skal bekymre dig om prisen undervejs. Vores rådgivere står til rådighed og kan svare på alle dine spørgsmål, så snart de opstår – vi ved nemlig, at et boligkøb handler om mange ting. Særligt følelserne er under pres i en købsproces, og det er vores mål at gøre alting så gennemskueligt for dig som overhovedet muligt. På den måde kan du være tryg hele vejen igennem din bolighandel og ikke mindst undgå at handle på mangelfulde informationer.