eBoligadvokat

Boligadvokat Randers

– et godt køb med den rette vejledning

Et boligkøb handler både om følelser og økonomi, og derfor er det en kompliceret affære at få en handel godt i hus, uden at følelser og nerver stikker af. Her sikrer du dig selv bedst muligt ved at hyre en god og uvildig juridisk vejleder, så du ikke skal bekymre dig om den side af sagen undervejs i processen.

Skal du købe ny bolig ?

KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

HUS: Kun 6.750 kr.
EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr.
ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr
SOMMERHUS: Kun 6.750 kr

Pris inkl. moms

4.500 - 6.750 Kr

Ring på telefon

31 20 24 24

Boligadvokat Randers

En ejendomsmægler er sælgers mand, så selvom stemningen er god og rådene mange, så skal du altid huske på det, når du forhandler om din nye bolig. Ejendomsmægleren vil sin klient det bedste, og derfor anbefales det, at køber også har sin egen uvildige rådgiver tilknyttet købet.

Måske har du handlet bolig før, eller også er det første gang, uanset hvad er der mange elementer i en købsaftale, der bør gennemgås, før du kan være sikker på at gøre en god handel. Har du ikke fundet en boligadvokat allerede, er det vigtigt, at du husker, at få ejendomsmægleren til at skrive et advokatforbehold ind i købsaftalen, før du underskriver den. Det er din sikring for, at din rådgiver kan tjekke op på detaljer ved købet, efter du har sat din underskrift.

Søger du en boligadvokat i Randers, kan eBoligadvokat hjælpe dig. Vi er et landsdækkende firma, der kan bistå dig med papirarbejdet og de juridiske elementer i din købsaftale. Det gælder faktisk uanset om du søger en boligadvokat i Randers eller i andre dele af landet – vi hjælper dig med en god og hurtig service.

Hos eBoligadvokat håndterer vi boligkøb hver dag, vi er professionelle og certificeret af Danske BOLIGadvokater. Sidstnævnte er din sikkerhed for, at vi ikke har interesse andre steder end hos dig eller får provision fra tredjepart.

Vi har fast pris og giver tryghed

Der er mange ting på spil, når der handles bolig, og hos eBoligadvokat er det vores mantra, at vi gerne vil få vores kunder så roligt og behageligt igennem et boligkøb som muligt. Vi ønsker, at vores kunder skal være trygge, og det er netop tryghed, du får, når du bruger os som din boligadvokat i Randers.

Hos eBoligadvokat overholder vi vores aftaler og gennemgår købsaftalen grundigt, så du ikke får grimme overraskelser senere i processen. Samtidig kører vi altid med en fast pris uden ekstraomkostninger, så du allerede når du hyrer os ved, hvad du skal betale for vores arbejde. For dig som køber giver det ro at vide, at der er styr på denne post i budgettet, og at du ikke støder på uforudsete udgifter fra vores side.

Når du leder efter en boligadvokat i Randers, og du hyrer en fra eBoligadvokat, så får du en rådgiver, der altid ser tingene fra din side af. Du får vejledning undervejs i købsprocessen, og du kan være sikker på, at du har en uvildig boligadvokat, der gennemgår alt papirarbejdet, kigger på fakta, slår ned på problemområder og forholder sig til alt det, der har med det juridiske at gøre – og det kan være en stor tryghed midt i følelsesvirakken omkring dit boligkøb.