eBoligadvokat

Boligadvokat Rødovre

eBoligadvokat: Din boligadvokat i Rødovre

Skal du købe bolig i Rødovre, tilbyder eBoligadvokat at gennemgå hele sagen til en fast lav pris, så du kommer i hus uden negative overraskelser. Vi har mange års erfaring med bolighandel, og vi garanterer dig fuld juridisk tryghed.

ændring af skøde

Skal du købe ny bolig ?

KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

HUS: Kun 6.750 kr.
EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr.
ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr
SOMMERHUS: Kun 6.750 kr

Pris inkl. moms

4.500 - 6.750 Kr

Ring på telefon

31 20 24 24

Boligadvokat Rødovre

For de fleste mennesker er boligkøb livets største investering rent økonomisk, og det hjem, du køber, kommer til at danne ramme om dit og familiens liv mange år frem. Af samme årsag er der naturligvis en masse overvejelser forbundet med købet, og en del af dem omhandler økonomien; hvad nu hvis noget går galt, og økonomien ikke kan klare det?

eBoligadvokat har mange års erfaring med bolighandel, og vi giver din sag et grundigt gennemtjek og videreformidler alle informationerne i et sprog, der er til at forstå. På den måde får du det fulde overblik, fra din køberrådgivning advokat, inden du køber dit drømmehjem, og du ved derfor præcis, hvad du går ind til.

eBoligadvokat hjælper med at gøre din boligdrøm til virkelighed.

Juridisk bistand er altafgørende

Hvis du køber bolig uden en boligadvokat, er kampen ulige allerede fra starten. Sælger har en ejendomsmægler med på holdet, og det er svært at argumentere med en mand, der har mange års erfaring indenfor branchen, hvis du ikke har en jævnbyrdig spiller på dit hold.

Med eBoligadvokat ved din side kan du give sælger modstand, når der skal forhandles priser, og ved at lade os gennemgå bolighandlens mange dokumenter, får du de rette argumenter på bordet. Vi opdager fejl, mangler og faldgruber, og vi spotter de områder i handlen, der kan give anledning til ekstraomkostninger for dig. Ting du skal regne ind i dit budget, og som der skal tages højde for, når prisen skal forhandles.

Vi arbejder desuden ud fra mottoet no cure, no pay, hvilket betyder, at du ikke skal betale, hvis handlen ikke går igennem.

Få hjælp indenfor 24 timer

Som erfaren boligadvokat ved vi, at det ofte skal gå hurtigt, når drømmeboligen er fundet, og derfor tilbyder vi at gennemgå din boligsag indenfor 24 timer, så du kan komme videre. Vi er grundige, og vi kommer omkring alle områder af handlen, så du ved præcis, hvad du går ind til. Fx:

  • Købsaftalens vilkår
  • Eventuelle servitutter på ejendommen
  • Eventuelle lokalplaner i området
  • Tilstandsrapporten, el-rapporten og energimærkningen
  • Dine rettigheder og forpligtelser
  • Hus- og ejerskifteforsikring

Vi tager som specialiseret- og Certificeret Boligadvokat, højde for både stort og småt, og vi sørger for at formidle det hele videre i et letforståeligt sprog, så du kender din vilkår. Samtidig håndterer vi korrespondancen med mægler, sælger og bank, så din bolighandel bliver til virkelighed efter forskrifterne og på det rette tidspunkt.

Pris for boligadvokat i Rødovre?

Hos eBoligadvokat mener vi, at alle skal have mulighed for at få køberrådgivning, og derfor har vi effektiviseret vores arbejdsgange, så vi nu kan tilbyde en fast lav pris uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Skal du købe en andelsbolig, koster rådgivning 4.500 kr., og skal du købe et hus, et sommerhus eller en ejerlejlighed, koster det 6.750 kr. I prisen er der inkluderet udarbejdelse af skøde og anmeldelse til tinglysning, så den eneste ekstraudgift, du får, er tinglysningsafgiften til staten.