eBoligadvokat

Boligadvokat Silkeborg

– en professionel rådgiver til dit boligkøb

Er du i gang med at købe bolig, så ved du allerede nu, at det er som at køre i rutsjebane. Følelserne går op og ned, især hvis det er din drømmebolig, du har fået kig på. Og netop derfor bør du sikre dig selv godt i processen, så følelserne ikke løber af med dig, og du ender med at gøre et dårligt køb. Få først og fremmest sat en boligadvokat på sagen, så der kommer styr på det faktuelle.

Skal du købe ny bolig ?

KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

HUS: Kun 6.750 kr.
EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr.
ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr
SOMMERHUS: Kun 6.750 kr

Pris inkl. moms

4.500 - 6.750 Kr

Ring på telefon

31 20 24 24

Boligadvokat Silkeborg

En god bolighandel forløber ikke nødvendigvis uden problemer, men den bør forløbe på en måde, hvor du ikke har for mange nerver og bekymringer i spil, når det kommer til de juridiske dele af sagen. Her kan eBoligadvokat hjælpe dig, så du kommer ud på den anden side med et sæt nøgler i hånden og uden alt for grimme overraskelser undervejs.

En ejedomsmægler kan være behjælpelig med mange ting, men du skal altid huske på, at han er sælgers mand. Han vil sin klient det bedste og vil gerne sælge boligen til højest mulig pris, og du kan derfor ikke altid regne med, at du kan bruge ejendomsmægleren til ret meget andet end en god snak om huset. Når det kommer til decideret vejledning, bør du have din egen rådgiver på sagen – én der kan gennemskue købsaftalen, sætte spørgsmålstegn ved tingene og kræve svar.

Vi dækker hele landet og har nye sager hver dag

Søger du en boligadvokat i Silkeborg, kan eBoligadvokat hjælpe dig. Vi er et landsdækkende firmaet, så uanset om du leder efter en boligadvokat i Silkeborg eller i andre dele af landet, får du hos os et erfarent og professionelt team af folk, der kan tage sig af din sag. Vi får løbende boligsager ind hver dag, og vi har derfor stor ekspertise på området, og vi er desuden certificeret af Danske BOLIGadvokater.

Hvis vi skal komme med ét godt råd til dig, før du sætter din underskrift på købsaftalen, så er det, at du skal få skrevet et advokatforbehold ind i aftalen. Kontakt ejendomsmægleren og forklar, at det er essentielt for din lyst til at byde på boligen. Det er helt normalt, og ingen ejendomsmæglere vil sætte spørgsmålstegn ved det – men derfor er det alligevel vigtigt, at du huske det. Alternativt kan du ikke komme ud af handlen uden en økonomisk lussing, hvis der viser sig at være brodne kar i handlen.

Vælger du at lade eBoligadvokat være din boligadvokat i Silkeborg, vil du opleve en yderst professionel håndtering af din sag, og du kan sove rolig om natten vel vidende, at vi finder alt, hvad der er værd at finde for at gøre boligdrømmen til virkelighed. Samtidig slipper du for selv at regne de pudsige formuleringer ud, overholde deadlines eller få sælger til at redegøre for diverse ting – det sørger vi for.

Når du bruger eBoligadvokat, får du en fast pris uden ekstraomkostninger undervejs. Det giver økonomisk tryghed, når du ved, at der ikke løbende ryger flere penge på regningen, når vi dykker ned i din købsaftale eller tager kontakt til ejendomsmægleren.