eBoligadvokat

Boligadvokat Skovlunde

Din boligadvokat i Skovlunde

Skal du købe en bolig i Skovlunde, hjælper eBoligadvokat dig med at gennemgå sagen fra ende til anden, så du får det fulde overblik, inden du underskriver købsaftalen. Det er enkelt og effektivt, og vi garanterer fuld juridisk tryghed.

ændring af skøde

Skal du købe ny bolig ?

KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

HUS: Kun 6.750 kr.
EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr.
ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr
SOMMERHUS: Kun 6.750 kr

Pris inkl. moms

4.500 - 6.750 Kr

Ring på telefon

31 20 24 24

Boligadvokat Skovlunde

Når du finder din drømmebolig, er der stor sandsynlighed for, at du overser diverse fejl og mangler, fordi du er forblændet af det nye kapitel af dit og familiens liv, der skal udspille sig på matriklen. Med en boligadvokat ved din side, sikrer du, at sagens dokumenter bliver gået efter i sømmene, så du kan forhandle og træffe beslutninger på det rette grundlag.

eBoligadvokat er certificeret boligadvokat gennem Danske BOLIGadvokater, og det er vi, fordi vi ønsker fuld gennemsigtighed for dig. Som boligadvokat varetager vi udelukkende dine interesser, og vi har forpligtet os til ikke at modtage provision fra tredjepart. Det betyder, at vi kan koncentrere os 100% om dig og dit boligkøb, så du får de bedst mulige vilkår i handlen.

 

Er det nødvendigt med en boligadvokat?

Mange boligkøbere spørger, om det virkelig er nødvendigt at have en boligadvokat med på holdet, når der skal handles bolig. Som med alt andet er det en smagssag, men vores holdning er helt klar: Ja, det er nødvendigt med en boligadvokat.

Hvorfor?

Fordi der er så mange processer og juridiske problemstillinger i et boligkøb, at det er nærmest umuligt at tage højde for dem alle, medmindre du har stor juridisk indsigt og erfaring med bolighandel. Du risikerer at overse essentielle fejl, som på sigt kan koste dig mange penge og måske endda gøre din boligdrøm til et mareridt.

Med en boligadvokat på sagen, er du sikret rent juridisk, og det er en stor tryghed, når der handles.

Hvad kan eBoligadvokat hjælpe med?

I en bolighandel guider vi dig gennem alle processer fra A-Z, så du hele tiden har det fulde overblik over, hvad der skal ske og hvornår. Samtidig gennemgår vi handlens dokumenter og vilkår ned til mindste detalje, og vi kommer blandt andet omkring:

  • Købsaftalens vilkår
  • Eventuelle servitutter på ejendommen
  • Eventuelle lokalplaner i området
  • Indholdet i tilstandsrapporten, el-rapporten og energimærkningen
  • Dine rettigheder og forpligtelser ifm. boligkøbet
  • Rådgivning om hus- og ejerskifteforsikring

 

Vi varetager i øvrigt al nødvendig korrespondance med mægler og sælger samt din og sælgers bank, så boligkøbet afsluttes til tiden og efter retningslinjerne. Det betyder, at du kan fokusere på alt det sjove; familiens nye liv i jeres drømmebolig.

Pris for boligadvokat i Skovlunde

Hos eBoligadvokat ønsker vi, at det skal være muligt for alle at få køberrådgivning under en bolighandel, og derfor tilbyder vi vores boligpakker til en fast lav pris: 4.500 kr. ved køb af andelsbolig og 6.750 kr. ved køb af hus, sommerhus eller ejerlejlighed.

Vælger du eBoligadvokat som din sparringspartner i handlen, får du desuden udarbejdelse af skøde samt anmeldelse til tinglysning med i prisen. Vi har ingen skjulte omkostninger eller ekstraudgifter, men du skal være opmærksom på, at du også skal betale tinglysningsafgift til staten; som regel 1.660 kr. plus 0,6% af købesummen.

Ønsker du et kort møde, inden du beslutter dig for en boligadvokat, tilbyder vi et gratis og uforpligtende formøde.