eBoligadvokat

Boligadvokat Slagelse

Skal du købe bolig i slagelse?

Vores Certificerede boligadvokater klar til at bistå dig og hjælpe dig igennem med en tryg og sikker handel. Vi er nemlig en landsdækkende advokatvirksomhed med speciale og fokus på Bolighandel, og vores erfaring og gode anmeldelser taler for sig sig. Bor du i Slagelse og omegn feks i, Sorø, Skælskør, Korsør, Skælskør, Forlev eller endda sommerhuset i karrebæksminde, så står vi klar til at hjælpe dig med køb eller salg af dit hus, ejerlejlighed, andelsbolig og sommerhus….. ja endda projektkøb/projektsalg

Skal du købe ny bolig ?

KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

HUS: Kun 6.750 kr.
EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr.
ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr
SOMMERHUS: Kun 6.750 kr

Pris inkl. moms

4.500 - 6.750 Kr

Ring på telefon

31 20 24 24

Boligadvokat Slagelse

Professionel & erfaren boligadvokat

Få en professionel og erfaring boligadvokat med på råd – Det kan blive dyrt at lade vær´!Der er rigting mange dokumenter som man skal have styr på og vi hjælper dig med at formidle disse, så du kan tage beslutningerne på et solidt grundlag. Det er vigtig at vide hvad præcist man tager stilling til, og det er ikke altid helt transparent for en som ikke har erfaring og rutine.

Faste, lave priser

Hos os holder vi nogle af markedets laveste priser og det er uden at gå på kompromis med rådgivningen. Vi lever for tilfredse klienter og ser her dag en glæde i at hjælpe folk sikkert i mål med deres drømmebolig.

Komplette boligrådgivningspakker

Vi tilbyder komplette boligrådgivningspakker som indeholder alt du behøver inkl. udarbejdelse af skøde.

Ingen handel, Ingen regning

Vi tilbyder konceptet “Ingen handel, Ingen regning. Dvs. skulle handlen af en årsag ikke gå igennem, så tager vi ikke betaling for vores udførte arbejde.

Gennemgang af din sag med kort varsel

Vi gennemgår alle nye sager inden for senest 24 timer og haster det, så sørger vi naturligvis for at prøve at efterleve dette på bedste vis.

Kontakt os idag og få en komplet uforpligtende samtale med en Certificeret Boligadvokat.