Click for English short version

Boligadvokat Vanløse

Boligadvokat Roskilde

Skal du købe ny bolig ?

       KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

 

       HUS: Kun 6.750 kr ➜ LÆS MERE

       EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr   LÆS MERE

       ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr   LÆS MERE

       SOMMERHUS: Kun 6.750 kr  LÆS MERE

Pris inkl. moms
4.500-6.750 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Boligadvokat Vanløse

Har du sat jagten ind på din drømmebolig i Vanløse, kan du med fordel kontakte eBoligadvokat for at få rådgivning undervejs i processen. Vi giver sagen et grundigt tjek med erfarne og kritiske øjne, så du kan komme trygt i hus.

Allerede inden du finder de nye rammer for dit liv, er det en god idé at kontakte en lokalkendt boligadvokat i København, der kan give dig gode råd undervejs. Men selvom du allerede har fundet din drømmebolig, er der ingen grund til at droppe advokaten – det er faktisk først, når købsaftalen kommer på bordet, at det for alvor bliver interessant.

Købsaftalen såvel som alle andre dokumenter i bolighandlen kan være svære at gennemskue for det utrænede øje. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og det er som regel dygtige og overbevisende sælgere, der sidder på posten – sælgere der let kan lokke dig til at godkende ting, som ikke nødvendigvis gavner din handel.

Med en boligadvokat ved din side, har du en rådgiver, der kan kaste et kritisk blik på detaljerne i bolighandlen, og eBoligadvokat vil hurtigt opdage de problemer, der kan være i forkerte formuleringer og små detaljer i aftalen, ligesom vi med det samme spotter, om der er ting, der mangler.

Vi sørger for, at du kommer trygt i hus, og du skal naturligvis kun betale, hvis handlen går igennem.

 

Certificeret boligadvokat

Hos eBoligadvokat vil vi gerne give dig garanti for en god service, og derfor er vi certificeret boligadvokat gennem Danske BOLIGadvokater. Det betyder, at vi har pligt til at overholde en lang række krav, der sikrer de bedste vilkår for dig som kunde; vi arbejder til en fast lav pris, vi modtager ikke provision fra tredjepart og vi tilbyder et gratis og uforpligtende formøde, hvor du kan mærke, om kemien er der.

Kvaliteten af vores arbejde måler vi på din tilfredshed, og derfor arbejder vi altid med fuldt fokus på den enkelte sag, så din boligdrøm kan gå i opfyldelse på bedst mulige vilkår.

Er du ikke tilfreds, skal du ikke betale salær. Så enkelt er det.

 

Din boligadvokat indenfor 24 timer

Indimellem skal det gå hurtigt, når der skal træffes beslutninger i en bolighandel, og derfor tilbyder vi at kigge på din sag indenfor 24 timer.

Vi kommer blandt andet omkring:

– Købsaftalens vilkår

– Eventuelle servitutter på ejendommen

– Eventuelle lokalplaner i området

– Tilstandsrapporten, el-rapporten og energimærkningen

– Dine rettigheder og forpligtelser

– Hus- og ejerskifteforsikring

Vi undersøger stort og småt og giver dig det fulde overblik, ligesom vi varetager al kommunikation med sælger og bank, så du bare skal fortsætte med at drømme om familiens liv i de nye rammer.

 

Hvad koster køberrådgivning i Vanløse?

Hos eBoligadvokat er vores priser faste, og du løber ikke ind i skjulte gebyrer eller ekstraomkostninger. Prisen for køberrådgivning i forbindelse med køb af andelsbolig er 4.500 kr., mens det koster 6.750 kr., hvis du køber et hus, en ejerlejlighed eller et sommerhus.

Prisen inkluderer udarbejdelse og tinglysning af skøde, men derudover skal du huske, at du skal betale tinglysningsafgift til staten; typisk 1.660 kr. plus 0,6% af købesummen.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik