eBoligadvokat

Boligadvokat Viborg

– vi hjælper dig trygt i hus

Når du er i gang med at købe bolig, er der mange følelser i spil. Begejstringen over det nye sted kan nemt tage over for fornuften, og her er det en god ide at få fat i en erfaren boligadvokat, der ikke har følelser i klemme. Én der kan gennemgå alt det faktuelle i købsaftalen for dig.

Hvornår er en ejendomshandel endelig?

Skal du købe ny bolig ?

KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

HUS: Kun 6.750 kr.
EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr.
ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr
SOMMERHUS: Kun 6.750 kr

Pris inkl. moms

4.500 - 6.750 Kr

Ring på telefon

31 20 24 24

Boligadvokat Viborg

En bolighandel er en stor ting både økonomisk og følelsesmæssigt. Det er formentlig en af de største ting, du køber i dit liv, og det kræver altså, at du holder hovedet koldt og følelserne i ro, så du kan lave et fornuftigt køb.

En ejendomsmægler er sælgers mand. Han kan være nok så sød og venlig, men han vil altid sin klient det bedste, og det skal du holde dig for øje. Han kan komme med gode råd og fortælle her og der, men til syvende og sidst er det bedste for dig, at du har din egen uvildige boligadvokat med på sidelinjen.

Bruger du en god boligadvokat, kan du være sikker på, at der er styr på papirerne, at købsaftalen bliver gennemgået linje for linje og at der bliver rettet op på eventuelle fejl og mangler. Har du ikke fundet en boligadvokat i Viborg, inden du finder dit drømmehjem, så sørg for at få skrevet et advokatforbehold ind i købsaftalen, så advokaten kan gennemgå den efter, at underskriften er sat.

Vælg en boligadvokat med god erfaring

Leder du efter en boligadvokat i Viborg, kan eBoligadvokat hjælpe dig. Vi kan garantere dig en professionel tilgang til din sag, skarpe og faste priser og en rådgiver, der vil gøre sit bedste for at svare på dine spørgsmål så hurtigt som overhovedet muligt. Samtidig er vi effektive og certificeret af Danske BOLIGadvokater, så du kan være helt sikker på, at vi ikke har aktiver andre steder end hos dig.

Et boligkøb forløber bedst, hvis alle parter er trygge og glade i processen, og hos eBoligadvokat gør vi vores bedste for at skabe netop den tryghed. Vi tager hånd om alle de juridiske aspekter af din bolighandel, så du kan koncentrere dig om forestillingerne om dit nye liv. Samtidig vejleder og rådgiver vi dig til at træffe de bedste beslutninger undervejs, ligesom vi sørger for at indhente svar ved eventuelle spørgsmål, overholde deadlines og gøre handlen overskuelig for dig som køber.

God kommunikation er vejen til et godt samarbejde, og hos os kan du altid spørge ind til ting, få hjælp og svar. Vi kører med en fast pris, hvor du ikke risikerer ekstraomkostninger, og hvis din handel mod forventning ikke bliver til noget, skal du ikke betale salær. Vi kalder det no cure, no pay.

Hvis du mangler en boligadvokat i Viborg, så tøv ikke med at kontakte os – svarer vi ikke med det samme, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vores mange års erfaring med boligsager og ejendomshandel gør os til den perfekte partner i et boligkøb, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at komme trygt i hus.