eBoligadvokat

 

Hvad koster køberrådgivning?

 

Ejendomsmægleren handler altid i sælgers favør, og derfor har du brug for en rådgiver, der kan varetage dine interesser, når du skal købe dit drømmehjem. Hos eBoligadvokat tilbyder vi køberrådgivning, og dét til en fast lav pris.

Køberrådgivning er præcis, hvad ordet beskriver; rådgivning til køber af en ejendom. Men hvad er prisen for køberrådgivning, og kan det overhovedet betale sig? Selve begrebet “køberrådgivning” fandtes ikke for få år siden, men efter at nye regler for ejendomsmæglere trådte i kraft i 2015, er det blevet mere og mere populært at få ekstern boligrådgivning ved køb af bolig.

Læs med, og bliv klogere på, hvorfor køberrådgivning er en eftertragtet service, hvad det helt præcis er og ikke mindst hvor meget køberrådgivning koster.

 

 

Hvad får du med køberrådgivning?

Når du vælger at have en køberrådgiver med i boligjagten, får du en omfattende juridisk gennemgang af handlen, så du undgår fælderne og kommer gennem processen uden økonomiske overraskelser.

Hos eBoligadvokat arbejder vi med faste priser og under motto’et no cure, no pay, så du kun skal betale, hvis handlen rent faktisk gennemføres. Køberrådgivning omfatter blandt andet:

– En gennemgang af købsaftalen og alle sagens dokumenter

– En undersøgelse af servitutter på ejendommen og lokalplaner i området

– Rådgivning om tilstandsrapporten og ejerskifteforsikring

– Håndtering af alt papirarbejde i sagen, fx skøde og tinglysning

– Kontakt med ejendomsmægler samt sælgers og din bank

Vil du kende prisen, så hæng på lidt endnu; først skal vi lige kigge på, hvorfor det er en god idé at tilvælge køberrådgivning.

 

Hvorfor vælge køberrådgivning?

Du har fundet drømmeboligen, og ejendomsmægleren virker som en pålidelig person, så hvorfor bruge penge på køberrådgivning? Svaret er faktisk ret enkelt: Ejendomsmægleren er sælgers mand. Vedkommende er ikke en uvildig rådgiver, og derfor vil han eller hun altid gå efter den bedst mulige handel for sælger – ikke for dig.

Det betyder i sagens natur, at du står alene i handlen, og det giver en vis ulighed i kampen om den rette pris og de bedste vilkår. Med køberrådgivning får du en professionel sparringspartner, der opdager faldgruberne og hjælper dig med at forhandle – og som ikke mindst håndterer alt det praktiske vedrørende købet.

Køberrådgivning er din sikkerhed for en tryg handel.

 

Køberrådgivning og pris: Hvad koster det?

Køberrådgivning er naturligvis ikke gratis, men vælger du en boligadvokat som din rådgiver, får du en sparringspartner, der udelukkende arbejder med bolighandel, og som derfor er specialist i lige netop det.

Så hvor meget koster køberrådgivning?

Hos eBoligadvokat arbejder vi udelukkende med faste priser, og hvis du ønsker køberrådgivning hos os, koster det:

– 4.500 kr. ved køb af andelsbolig

– 6.750 kr. ved køb af hus

– 6.750 kr. ved køb af ejerlejlighed

– 6.750 kr. ved køb af projektbolig

Boligkøb er en stor beslutning, og hvis du holder prisen for køberrådgivning op mod købssummen, er det småpenge i det store billede, og helt grundlæggende er det din eneste sikkerhed for fuld juridisk tryghed i din handel.