eBoligadvokat

Boligadvokat Ballerup

Uvildig boligadvokat i Ballerup

Når du skal finde den rette advokat til at rådgive dig under dit boligkøb, skal du sikre dig, at personen er uvildig; at han eller hun udelukkende varetager dine interesser. Det gør vi hos eBoligadvokat, og for at underbygge påstanden, er vi certificeret af Danske BOLIGadvokater.

ændring af skøde

Skal du købe ny bolig ?

KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

HUS: Kun 6.750 kr.
EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr.
ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr
SOMMERHUS: Kun 6.750 kr

Pris inkl. moms

4.500 - 6.750 Kr

Ring på telefon

31 20 24 24

Boligadvokat Lyngby

Har du fundet drømmeboligen i Ballerup, er det tid til at finde den rette advokat til at gennemgå handlen sammen med dig. eBoligadvokat er certificeret boligadvokat gennem Danske BOLIGadvokater, og der er din garanti for uvildig rådgivning, faste priser og høj service.

Vi har mange års erfaring med køberrådgivning, og gennem årene har vi hjulpet flere tusinde danskere videre med deres boligkøb – og vi hjælper også meget gerne dig.

Tryghed er en af de vigtigste ingredienser i en god bolighandel, og det giver vi dig, når vi gennemgår alle sagens aspekter med dig i et sprog, der er til at forstå. Du får det fulde overblik over din bolighandel, og du får den rette viden til at træffe store beslutninger på.

Boligadvokaten er din mand

I jagten på din boligdrøm løber du som minimum ind i én ejendomsmægler, muligvis flere. Du vil hurtigt opdage, at mægleren er sælgers mand, og det er hans eller hendes opgave at afslutte handlen hurtigst muligt til den højest mulige pris. Du vil blive ledt hurtigt henover sagens detaljer til en købsaftale, som mægleren let kan overbevise dig om, at du er nødt til at underskrive med det samme.

Det kan være svært at gøre modstand, hvis du virkelig har fundet det hjem, du drømmer om. Og der er heller ikke noget i vejen for at underskrive, hvis bare du husker at få indført et såkaldt advokatforbehold; med det i hånden kan du gå til eBoligadvokat, så vi kan gennemgå sagen for dig. Godkender vi den ikke, kan du trække dig fra handlen uden omkostninger.

Boligadvokaten er altså din mand. Vi arbejder for at få de bedste vilkår til dig, vi varetager korrespondancen med mægler og vi giver dig de nødvendige argumenter til at forhandle prisen.

Bliver handlen ikke til noget, skal du ikke betale salær.

Vi gennemgår handlen fra A-Z

Når vi modtager din boligsag, gennemgår vi den minutiøst fra A-Z, og vi sørger for, at du får det fulde overblik, så du kan træffe de nødvendige beslutninger.

Vi kigger blandt andet på:

  • Vilkårene i købsaftalen
  • Servitutter på ejendommen
  • Lokalplaner i området
  • Tilstandsrapporten, el-rapporten og energimærkningen
  • Dine rettigheder og forpligtelser
  • Hus- og ejerskifteforsikring

Godkendes handlen af begge parter, sørger vi for at udarbejde skødet og sende det til tinglysning, når tiden er inde, ligesom vi varetager kommunikationen med mægler, sælger og bank.

Pris for køberrådgivning i Ballerup

Som certificeret boligadvokat har vi forpligtet os til at arbejde med faste priser. Her er ingen skjulte gebyrer eller pludselige ekstraudgifter.

Skal du købe en andelsbolig i Ballerup, koster køberrådgivning 4.500 kr.

Skal du købe et hus, en ejerlejlighed eller et sommerhus, koster rådgivningen 6.750 kr.

Yderligere skal du huske at medregne det beløb, du skal betale til staten i tinglysningsafgift. Som regel handler det om 1.660 kr. plus 0,6% af købesummen.