eBoligadvokat

Boligadvokat Brøndbyvester

Professionel boligadvokat i Brøndbyvester

Det er en kompliceret proces at købe en bolig, og der er mange ting, du skal være opmærksom på, hvis du ikke vil komme hjem med katten i sækken. eBoligadvokat rådgiver dig gennem hele købsprocessen, så du kommer trygt i hus.

ændring af skøde

Skal du købe ny bolig ?

KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

HUS: Kun 6.750 kr.
EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr.
ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr
SOMMERHUS: Kun 6.750 kr

Pris inkl. moms

4.500 - 6.750 Kr

Ring på telefon

31 20 24 24

Boligadvokat Brøndbyvester

At købe et hus eller en ejerlejlighed er sandsynligvis den største investering, du har gjort indtil videre. Måske har du prøvet det før, måske har du ikke. Uanset hvad er det en god idé at tage en boligadvokat med på råd, så du får sparring og vejledning undervejs, og så du ikke løber ind i uforudsete udgifter efter købet, der kan gøre din boligdrøm til et mareridt.

eBoligadvokat er certificeret boligadvokat gennem Danske BOLIGadvokater, og det er din garanti for fuld juridisk tryghed gennem hele forløbet. Vi modtager ikke provision fra tredjepart og arbejder derfor udelukkende med dine vilkår for øje.

Har du brug for en boligadvokat?

Mange boligkøbere er af den fejlagtige opfattelse, at det ikke er nødvendigt med en advokat, før skødet skal skrives. Desværre er det temmelig langt fra sandheden. I langt de fleste tilfælde kan du ikke undvære en advokat, når du køber bolig, og det skyldes, at selv de flotteste hjem kommer med juridiske og økonomiske problemstillinger.

Som eksperter på området, ved vi hos eBoligadvokat præcis, hvad vi skal kigge efter, når vi går en handel efter i sømmene. Vi sørger for, at du har det fulde overblik over handlen, inden du underskriver købsaftalen, så du ved, hvad du går ind til, og hvad du kan forvente af sælger, af boligen og af området.

Boligadvokatens arbejdsområder

Hvis du har fundet din drømmebolig – eller jagter en – uden at have kontakt til en boligadvokat, er det vigtigt, at du sørger for at få indsat et advokatforbehold i købsaftalen, inden du underskriver.

Med et advokatforbehold har du X antal dage til at få en advokat til at gennemgå handlen og godkende den i sin helhed. Kan det ikke lade sig gøre for advokaten at godkende alle forhold, kan du frit trække dig fra handlen. Alternativt koster det 1% af købesummen at trække dig fra et boligkøb, du har underskrevet en aftale på.

Køberrådgivning fra eBoligadvokat handler blandt andet om:

  • Vilkårene i købsaftalen
  • Eventuelle servitutter på ejendommen samt lokalplaner i området
  • Tilstandsrapporten, el-rapporten og energimærkningen
  • Dine rettigheder og forpligtelser
  • Hus- og ejerskifteforsikring

Yderligere håndterer vi al nødvendig kommunikation med ejendomsmægler og sælger samt med din og sælgers bank, så du selv kan koncentrere dig om familiens fremtidige liv i jeres nye hjem.

Prisen for en boligadvokat i Brøndbyvester?

Ofte er der stor forskel på prisen for køberrådgivning rundt i landet, men hos eBoligadvokat har vi så mange år på bagen, at vi kan tilbyde en omfattende boligpakke til en fast lav pris. Skal du købe en andelsbolig, koster det 4.500 kr., og hvis du skal købe et hus, en ejerlejlighed eller et sommerhus, koster det 6.750 kr. – og i prisen er selvfølgelig medregnet udarbejdelse samt anmeldelse af skødet.

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud eller at holde et formøde, så du kan mærke kemien, er begge dele gratis.