Click for English short version

Boligadvokat Charlottenlund

Boligadvokat Charlottenlund

Skal du købe ny bolig ?

       KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

 

       HUS: Kun 6.750 kr ➜ LÆS MERE

       EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr   LÆS MERE

       ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr   LÆS MERE

       SOMMERHUS: Kun 6.750 kr  LÆS MERE

Pris inkl. moms
4.500-6.750 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Boligadvokat Charlottenlund

Din boligadvokat i Charlottenlund

En boligadvokat fungerer som din uvildige rådgiver i en bolighandel, og med eBoligadvokat på din side, er du sikret en professionel og uafhængig rådgivning med udgangspunkt i dine interesser.

eBoligadvokat er certificeret boligadvokat gennem Danske BOLIGadvokater, og det betyder, at vi er underlagt en række krav, der garanterer den bedst mulige service for dig. Kravene betyder blandt andet, at vi ikke må modtage provision af sælger, realkreditinstitutter, banker eller andre interessenter, og derfor kan du være 100% sikker på, at vi udelukkende arbejder for dit bedste.

 

Hvad er en boligadvokat?

At købe en bolig er en kompliceret proces, og det kræver både viden og erfaring at forstå de mange dokumenter, oplysninger og tilbud, du bliver præsenteret for, når du jagter din drømmebolig.

Har du en boligadvokat ved din side, får du professionelle og erfarne øjne på sagen, og du får desuden en samarbejdspartner, der kan give dig klarhed over alle aspekter af bolighandlen. På den måde ved du, hvad du går ind til, når du underskriver købsaftalen, og du sikrer dig, at du ikke overraskes af uforudsete økonomiske udgifter.

Med andre ord: Du får en sikker bolighandel.

 

Hvad hjælper boligadvokaten med?

Det er helt op til dig, hvornår i processen du ønsker hjælp fra eBoligadvokat. Vi kan rådgive dig allerede under jagten på din drømmebolig, men langt de fleste tager kontakt, når drømmeboligen er fundet, og der skal afgives et bud.

Hvis du underskriver købsaftalen, inden du har snakket med en advokat, er det vigtigt, at du får indført et advokatforbehold. Med forbeholdet i aftalen sikrer du dig, at du kan trække dig fra handlen, hvis det viser sig, at den ikke kan godkendes rent juridisk – alternativt har du mulighed for at genforhandle prisen, hvis advokaten finder forhold, der kræver det.

Rådgiver du dig med eBoligadvokat under din bolighandel, skal du sende købsaftalen og samtlige bilag til os, hvorefter vi aftaler et møde, hvor vi kan gennemgå alle relevante punkter i fællesskab – og selvfølgelig i et sprog der er til at forstå.

Vi kommer blandt andet omkring:

– Vilkårene i købsaftalen

– Servitutter på ejendommen og lokalplaner i området

– Tilstandsrapporten, el-rapporten og energimærkning

– Dine rettigheder og forpligtelser

– Hus- og ejerskifteforsikring

– Eventuelle mangler ved ejendommen

Derudover udarbejder vi de nødvendige advokatskrivelser og varetager korrespondancen med ejendomsmægler og sælger. Hvis der er forhold, vi ikke kan godkende, sender vi en forbeholdsskrivelse sammen med købsaftalen, og hvis sælger accepterer begge dele, kan handlen fortsætte. Alternativt skal aftalegrundlaget genforhandles.

 

Hvad koster en boligadvokat?

Priserne for køberrådgivning varierer fra advokat til advokat, men hos eBoligadvokat har vi besluttet, at det skal være muligt at få kompetent og professionel rådgivning til en lav pris.

Skal du købe en andelsbolig, koster rådgivningen 4.500 kr., mens det koster 6.750 kr., hvis du skal købe et hus, en ejerlejlighed eller et sommerhus. Prisen er fast, og der kommer hverken skjulte gebyrer eller ekstraomkostninger under forløbet, ligesom udarbejdelse af skøde samt anmeldelse til tinglysning er inkluderet i prisen.

Er du usikker på, om vi kan hjælpe dig, tilbyder vi et gratis formøde, hvor du kan mærke kemien og høre mere om vores arbejde som boligadvokat; det vigtigste er, at du føler dig i trygge hænder under hele forløbet.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik