eBoligadvokat

Boligadvokat Dragør

Professionel boligrådgivning i Dragør

At købe bolig er en proces, hvor der er mange følelser på spil. Ikke bare skal familiens faste rammer skiftes, der er også mange penge i omløb – og hvad nu, hvis noget går galt?

ændring af skøde

Skal du købe ny bolig ?

KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

HUS: Kun 6.750 kr.
EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr.
ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr
SOMMERHUS: Kun 6.750 kr

Pris inkl. moms

4.500 - 6.750 Kr

Ring på telefon

31 20 24 24

Boligadvokat Dragør

Kan du nikke genkendende til følelserne, kan du med fordel overveje at søge køberrådgivning hos en boligadvokat. eBoligadvokat er certificeret BOLIGadvokat gennem Danske BOLIGadvokater, og det betyder, at vi har 100% fokus på dig og din boligsag; vi handler udelukkende i din interesse og arbejder for at skabe bedst mulige vilkår for dig, som din køberrådgivning advokat.

Når du har fundet dit drømmehjem, får du hurtigt en stor stak dokumenter i hånden, der skal nærlæses og tages stilling til. Det er et omfattende stykke arbejde, og det kan være svært at gennemskue det kringlede juridiske sprog, de fleste dokumenter er skrevet i. Alt det og meget mere hjælper vi dig med, så du har et grundigt overblik at træffe dine beslutninger på.

Boligadvokat i Dragør

Bor du i Dragør, eller har du fundet dit drømmehjem i byen, så kan eBoligadvokat hjælpe dig med alle de juridiske aspekter af handlen. Vi har et godt kendskab til området, og vi ved præcis, hvad vi skal kigge efter, når vi gennemgår alle sagens dokumenter. Vi ved, hvor fejl og mangler skjuler sig, og vi har mange års erfaring med at læse tilstandsrapporter m.m.

Fordelen ved at have en boligadvokat ved din side, er at du har et ligeværdigt forhold i forhandlingssituationen, hvor sælger som udgangspunkt har en ejendomsmægler på sin side. Det gør det lettere at argumentere, og du sikrer dig på den måde de bedst mulige vilkår i handlen. Samtidig er der den helt store fordel, at det er advokaten, der hæfter for eventuelle fejl med økonomiske konsekvenser, så du ikke skal spekulere over det.

eBoligadvokat har hjulpet en lang række boligkøbere videre med deres handel, og vi hjælper også gerne dig.

Hvilke opgaver løser en boligadvokat?

Grundlæggende kommer vi omkring alle sider af din bolighandel, så du får det fulde overblik over købet. Vi guider dig gennem processen fra A-Z og siger desuden til, hvis du har brug for en vurdering fra tredjepart, fx en byggesagkyndig.

Vi kommer blandt andet omkring:

  • Købsaftalens vilkår
  • Eventuelle servitutter på ejendommen
  • Eventuelle lokalplaner i området
  • Tilstandsrapporten, el-rapporten og energimærkningen
  • Dine rettigheder og forpligtelser
  • Hus- og ejerskifteforsikring

Yderligere varetager vi korrespondancen med mægler og bank, så du kan koncentrere dig 100% om familiens nye drømmehjem, mens vi klarer det praktiske.

Hvad er prisen for en boligadvokat?

Hos eBoligadvokat er det vigtigt, at alle har råd til køberrådgivning; det er helt essentielt for en tryg handel. Derfor tilbyder vi vores boligpakker til en fast pris, der er overskuelig for de fleste – og vi gå aldrig på kompromis med kvaliteten.

Skal du købe en andelsbolig, koster boligadvokaten 4.500 kr., mens det koster 6.750 kr., hvis du køber et hus, en ejerlejlighed eller et sommerhus, og det er inklusiv udarbejdelse af skøde samt anmeldelse til tinglysning. Husk dog, at du også skal betale tinglysningsafgift til staten.

Har du spørgsmål, eller ønsker du et møde, inden du vælger eBoligadvokat, så tilbyder vi et gratis og uforpligtende formøde på vores kontor eller over telefonen.