eBoligadvokat

Boligadvokat Gentofte

Boligkøb i Gentofte? Få rådgivning fra boligadvokat

Vil du trygt igennem din bolighandel, så du kan sove roligt om natten vel vidende, at der ikke kommer uforudsete udgifter som følge af sløseri med købsaftalen? eBoligadvokat er klar til at hjælpe dig med effektiv og professionel bistand.

ændring af skøde

Skal du købe ny bolig ?

KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

HUS: Kun 6.750 kr.
EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr.
ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr
SOMMERHUS: Kun 6.750 kr

Pris inkl. moms

4.500 - 6.750 Kr

Ring på telefon

31 20 24 24

Boligadvokat Gentofte

Som certificeret boligadvokat gennem Danske BOLIGadvokater, arbejder vi udelukkende for dine interesser. Vi sikrer dig de bedst mulige vilkår i handlen, og vi rådgiver dig i et sprog, der er til at forstå, så du ved præcis, hvad du går ind til. Dit køb er trods alt en af dit livs største investeringer, og det har stor økonomisk betydning mange år frem.

eBoligadvokat har mange års erfaring som advokat i bolighandel, og vi har et særdeles godt kendskab til området og markedspriserne i Gentofte, som vi kan udnytte til at give dig et forspring, når der skal forhandles priser på din drømmebolig. Har du allerede fundet familiens fremtidige hjem og underskrevet en købsaftale, hjælper vi dig med at gennemgå alle detaljer, så du sikrer dig, at det er den rette pris, du betaler.

Kort sagt er eBoligadvokat din sikkerhed for en tryg handel.

Certificeret gennem Danske BOLIGadvokater

Som nævnt er eBoligadvokat certificeret boligadvokat, og det betyder, at vi er underlagt en række krav til udførelsen af vores arbejde. Blandt andet må vi ikke modtage provision fra eksterne parter, ligesom vores priser skal være faste og gennemskuelige, så du modtager den bedste service hver gang.

Er du usikker på, om eBoligadvokat er noget for dig, tilbyder vi et gratis og uforpligtende formøde, hvor du kan mærke efter, om kemien er der; det er vigtigt, at du har tillid til din advokat under en bolighandel, da det er afgørende for en god proces.

Vi måler vores arbejde på din tilfredshed. Er du ikke tilfreds, skal du ikke betale salær.

Vi svarer indenfor 24 timer

I et område som Gentofte skal det indimellem gå hurtigt, hvis du finder dit drømmehjem, og derfor kan det være nødvendigt at underskrive købsaftalen, inden du har talt med en boligadvokat. Sker det, skal du huske at få indført et advokatforbehold, så vi kan gennemgå sagen efterfølgende.

Når du kontakter os, kan vi gennemgå din sag indenfor 24 timer, så du hurtigt og effektivt kan få overblik over alle aspekter og vilkår.

Vi kommer blandt andet omkring:

  • Købsaftalens vilkår
  • Eventuelle servitutter på ejendommen
  • Eventuelle lokalplaner i området
  • Tilstandsrapporten, el-rapporten og energimærkningen
  • Dine rettigheder og forpligtelser
  • Hus- og ejerskifteforsikring


Alle dokumenter, bilag og aftaler gennemlæses, og vi sørger for at videreformidle alle informationer, så du får det fulde overblik. Samtidig varetager vi korrespondancen med sælger og bank, så du blot skal læne dig tilbage og nyde drømmen om dit nye hjem.

Boligadvokat: Prisen i Gentofte

Hos eBoligadvokat er det vigtigt at understrege, at det er kunden, der er i centrum. Vi udfører vores arbejde med stor præcision og professionalisme, og vi tilbyder at gøre det til en fast lav pris, hvor alle kan være med. Skal du købe en andelsbolig, koster det 4.500 kr., mens det koster 6.750 kr., hvis du skal købe et hus, en ejerlejlighed eller et sommerhus.